Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anestol de işe yarıyo.hem emladan daha uygun fiyat olarak
Ben bu lokal anestezık ılaçları kullanmaya bıraz çekınıyorum açıkçası. Internette falan doz aşımının ölümcül dahı olabıleceğı yazıyor. Sonuçta krem bu hap değıl kı uygun doz ve doz aşımı ayrımı yapması zor sankı bıraz. Sız ne şekılde kullanıyorsunuz pekı?
aslında ben de kullanmadan önce tedirgin oldum epey.emla vs.nin de bu kadar burda tavsiye edilmesi de beni şahsen rahatsız ediyo.
anestolün prospektüsünde normal dozun 5 gram olduğu falan yazıyo.ben ona uygun olarak kullandım.bi süre sonra silip ağda yaptım.
epilasyondan yarım saat falan önce bir iki ağrı kesici alıyorum bazen.krem gibi etkili değil ama acıyı azaltıyo,hem daha güvenli.
en iyisi kendiniz kullanıp işe yaradığını bildiğiniz bi ağrı kesici varsa onu kullanmanız.ben en son ''majezik'' diye bi ağrı kesici kullandım,diğer kullandıklarımdan daha iyi gibi geldi bana.hangı ağrı kesıcıyı alıyorsunuz acaba? ben doz aşımlarında pımpırıklıyım de bıraz:) bır taneden fazlada hemen panık olurum..