Saç Rengi ve Saç Boyama acilyardım bekliyorum..!!:((

emos_musti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
214
0
46
Trabzon
saçların koyu kave ama siyah denecek kadar koyu..dün yoğun bakırla boyadım ..üstler tuttu gibi..yani sadece tepem bakır..geri kalan kısım koyu kahveyle koyu kızıl arası bişe oldu...ne ypsam düzeltirim bunu..ikinci boya mı kullansam aynı renkle ve ne zamn..

uçalırını açmadan veya boyayı silmeden bakır ton boyaman hata olmuş, tekrar aynı boyayla boyarsan sonuc deişmez yine dipler acılır uçlar koyu kalır o kızıllıgı yine koyu renk bir boyayla boyarsan kapatabilirsin baska yolun yok ya da iyi bir kuaföre gidip saclarını oreialle actırcaksın o da riskli bir uygulama

zeytinciksipa
uçalırını açmadan veya boyayı silmeden bakır ton boyaman hata olmuş, tekrar aynı boyayla boyarsan sonuc deişmez yine dipler acılır uçlar koyu kalır o kızıllıgı yine koyu renk bir boyayla boyarsan kapatabilirsin baska yolun yok ya da iyi bir kuaföre gidip saclarını oreialle actırcaksın o da riskli bir uygulama

owww her durumda mağdurum da mağdurum desenize..neyse şimdilik böyle kalsın..en azından eşimden başka kimse görmüyo..:))yine de teşekkürler..

owww her durumda mağdurum da mağdurum desenize..neyse şimdilik böyle kalsın..en azından eşimden başka kimse görmüyo..:))yine de teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…