Bebek İkinci El AÇILMAMIŞ PRİMA PAMPERS VE HUGGİES KIZIM İÇİN BEZ

Lovely35

Ela'nın Annesi
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
10.963
8.903
448
Kızıma 3 numara 2 mega box kutuda Prima bez geldi. Haliyle o kadar bezin hepsini kullanamadık.
Elimde kalan 116 adet hiç açılmamış prima pampers aktive baby dry bezleri ihtiyacı olan birine 40 liraya vereceğim.

Yine elimde hediye gelmiş olan huggies kızım için 50 adet bitiremediğimiz 3 numara bez bulunmakta. Bu 50 adet bezi de 10 liraya vereceğim.
Huggies bezler açılmış olup kızımın çekmecesinde durmaktaydı fakat ben onları hijyenik durması açısından prima poşetlerine koydum.

Ptt kargo ile almak isteyenlere alıcı ödemeli olarak uygun fiyata gönderebilirim.

Son düzenleme:
Açılmamış Pampers bezler.

Eklentiler

• image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 379
Kızımın çekmecesinde prima poşetlerinde duran Huggies bezler.

Eklentiler

• image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 1.357
  • image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 461
Ürünleri tertemiz bir şekilde kargolayacağım. Yeter ki birinin ihtiyacı görülsün.

kargo fiyatiyla ne kadar tutar peki fikriniz varmi bende kizima 3 numara bez kullaniyorum
Çok tutacağını sanmıyorum çünkü ben 60 adet kadar kokulu taş yaptırmıştım ve 6 buçuk lira ödemiştim o kolinin bayağı ağırlığı vardı bunun ondanda az tutması lazım ama kesin bişiy demem doğru olmaz tabi.