• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilllllllllllllllllllll yardım!!!!!!!!!!!!!!!!

kelebek26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1
0
86
45
Antalya
ben ilk gecemi yaşadım ama ilk birleşmede kan gelmedi ama sonra her gun kan geliyo bi gun bi iki damla geliyo bigun gunluk pedımın yarısı kadar geliyo korkuyorummm neden boyle oluyoo???

İlk birleşmeden sonra birkaç gün adet görüyormuş gibi kanaması gelen, sürekli ped değiştiren tanıdıklarım var kendimde yaşamıştım, ancak ilk birleşmede kanama gelmemesine birşey diyemeyeceğim, bunun birkaç nedeni olabilir, yırtılma olmamıştır, zar geridedir yada? sizin için şunu araştırdım okumanızı tavsiye ederim.

Bazı kadınlarda cinsel ilişkiden hemen sonra veya ertesi Günü hiç beklenmedik bir şekilde kanama görülebilmektedir. Bu durumun en muhtemel nedeni rahim ağzında klamidya adı verilen bakterinin ve diğer bazı etkenlerin yarattığı rahim ağzı enfeksiyonlarıdır.
Servisit olarak tanımlanan rahim ağzı enfeksiyonlarının tedavi edilmesi gereklidir. Tedavinin ihmali sonucunda rahim ağzı yaraları oluşmakta olup yaranın varlığı jinekolojik muayene ile kolayca tespit edilir.
Adet dönemine denk düşen günlerde ilişki sonrası fark edilen kanamanın sebebi aslında henüz başlamakta olan ve daha vajina dışına kanın akmamasından dolayı anlaşılamayan normal adet dönemi de olabilir. Bu nedenle bu dönemde ara kanamanın hemen ardından adetin başlayıp başlamadığı takip edilmelidir.

Back