Acilllllllllllllllll

Çok teşekkür ederim ama ben anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum

Sakin olun sadece, ne ilaçlar kullanıp bebeklerini sağlıkla kucağına alan insanlar biliyoruz.
İlacınızı kesin ve kan tahlili yaptırın, sonrasında da bir doktor kontrolüne muhakkak gidin.

Kızlar anksiyete ilacı kullanıyorum bıraksam daha kötü olacak yarın da pazar doktor yok ne yapacağımı bilemiyorum nasıl baş edicem

Çok teşekkür ederim ama ben anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
Ilaci biraktirir bence doktor,bir an once bir doktora gorunun kan tahliliyle beraber o sizi en dogru sekilde yonlendirir..
Panik yapmayin,sakin olun hersey cok guzel olacak,bebis hayatiniza renk katacak:)

Kızlar anksiyete ilacı kullanıyorum bıraksam daha kötü olacak yarın da pazar doktor yok ne yapacağımı bilemiyorum nasıl baş edicem
Hemen panik yapmayın. Gebelikte kullanılan güvenli sınıfta ilaçlar var. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Böyle ilaclari soylenenin aksine kafaniza göre bırakamazsınız. Pazartesi doktorunuz ile görüşüp buna karar verirsiniz. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…