Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisinin de koyu olmasına gerek yok kuzum bariz çizgi belli hamilesiniz kan verinKızlar bugün gebelik testi yaptım adetim 3 gün gecikti 2.cizgi belli ama silik sizce hamile miyim? Resimdeki gibi
Çok teşekkür ederim ama ben anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyorum ne yapacağımı bilemiyorumİkisinin de koyu olmasına gerek yok kuzum bariz çizgi belli hamilesiniz kan verin![]()
Çok teşekkür ederim ama ben anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
Acil doktora gitmeniz lazım bi çözüm illaki bulunurÇok teşekkür ederim ama ben anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
Gözünüz aydın:)Kızlar bugün gebelik testi yaptım adetim 3 gün gecikti 2.cizgi belli ama silik sizce hamile miyim? Resimdeki gibi
Aminnn çok sağolunHayirli ugurlu olsun:)
Hamilesiniz,kan testi de yaptirin iciniz rahat etsin..
Hayırlı olsunKızlar bugün gebelik testi yaptım adetim 3 gün gecikti 2.cizgi belli ama silik sizce hamile miyim? Resimdeki gibi
Ilaci biraktirir bence doktor,bir an once bir doktora gorunun kan tahliliyle beraber o sizi en dogru sekilde yonlendirir..Çok teşekkür ederim ama ben anksiyete hastasıyım ilaç kullanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum
Kızlar anksiyete ilacı kullanıyorum bıraksam daha kötü olacak yarın da pazar doktor yok ne yapacağımı bilemiyorum nasıl baş edicem
İnşallah emin olamadım 1 senedir evliyim ilk gebelik sormak istedimIlaci biraktirir bence doktor,bir an once bir doktora gorunun kan tahliliyle beraber o sizi en dogru sekilde yonlendirir..
Panik yapmayin,sakin olun hersey cok guzel olacak,bebis hayatiniza renk katacak:)
Evet hamilesin bacımKızlar bugün gebelik testi yaptım adetim 3 gün gecikti 2.cizgi belli ama silik sizce hamile miyim? Resimdeki gibi
Özel hastaneye gidin Kadin doğuma ve oradaki dr a da sorunKızlar anksiyete ilacı kullanıyorum bıraksam daha kötü olacak yarın da pazar doktor yok ne yapacağımı bilemiyorum nasıl baş edicem
Hemen panik yapmayın. Gebelikte kullanılan güvenli sınıfta ilaçlar var. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Böyle ilaclari soylenenin aksine kafaniza göre bırakamazsınız. Pazartesi doktorunuz ile görüşüp buna karar verirsiniz. Hayırlı olsunKızlar anksiyete ilacı kullanıyorum bıraksam daha kötü olacak yarın da pazar doktor yok ne yapacağımı bilemiyorum nasıl baş edicem