- Konu Sahibi GunesinKizi35
kızlar beyaz kumaştaki kurumuş kan lekesi nasıl çıkar acil yardım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiyafetmi mobilyami ? Simdi senin icin bi bakayim dedimde soguk su kullanin diyo sicak su kullanmayin diyo silerken...
Domestosun beyaz çamaşırlar için olan deterjanını alsan bir legenin içine çamaşırı suyla beraber ısla içine biraz domestos birazda beyazların deterjanından dök bu karışımın içinde bir süre beklet daha sonra çamaşır makinesine diger çamaşırlarla at beyazlarla leke falan kalmaz.
çok saol canım benim az öce internetten bakarken bende buzlu+tuzlu su karışımı okudum şimdi onda bekletiyorum lekenin çoğu çıkmış bakalım kontrol edeceğim birazdan yine. ama anlamadığım domestosun yoğun çamaşır suyuyla deterjanı mı karıştıracağım ? nasıl yani tam olarak basamak basamak yazar mısın ?
Bir leğenin içine önce su dolduracaksın daha sonra suyun içine domestos dökeceksin biraz, domestosu döktükten sonra beyazlar için kullandıgın deterjandan katacaksın göz kararı bu karışımın içinde bekleteceksin.
hallettim canım halletim tuzlu +buzlu suya koyup çitiledim %80 i gitmişti lekenin sonra toz vanish döktüğüm suda beklettim ve sıvı vanishle çitiledimÇamaşır suyu dök azıcık legene at sabaha kadar beklesin leke falan kalmaz yalnız su sıcak olmayacak.Benimde başıma gelmişti ben direk çamaşır suyunu üstüne dökmüştümhaliyle ömrü çok uzun olmadı 1 ay sonra cırt ayşe teyzesi
o yüzden sakın direk üzerine dökme pire için yorgan yakmak oluyor pirede ölüyor yorganda kül oluyor
Kiz bi dona bu kadar ugrasacagina o domestos deterjan arti makinede yikayacaksin giden elektrik suya yenisini alirsin![]()
hallettim canım halletim tuzlu +buzlu suya koyup çitiledim %80 i gitmişti lekenin sonra toz vanish döktüğüm suda beklettim ve sıvı vanishle çitiledimsonuç mükemmel tamamen geçti
tamamen benim artık
şekerim ben o dona karar verene kadar 45 dk geçtiben donlarımı biraz fazla severim de
![]()
hiç sorma tweetyim ya . hayır bir de tam eve dönüyordum aksilik iştekiz amma ugrastin bi donla bidahakine dikkat et bari![]()
hiç sorma bacım donlarım bir yana dünya bir yanaKan ve buna benzer zor çıkan lekeleri önce kesinlikle soğuk su ve tuz ile bir süre bekletip sonra çamaşır suyu damlatıp makinada yıkamak lekenin kolay çıkmasını sağlar.
bunların dışında organik olarak satılan ve bir kaç damlası sizi her türlü lekeden kurtaracak ürünlerde var.Firma ve ürün adı vermeyeyim az çok bilenler ve araştıranlar vardır.
Kız don sevilirde bu kadarmı olur anaaam dedim bu leke nerede acaba
Ama aşk meselsi senle donun arasına girmeyelim canım çıkardıysan ne mutlu sana![]()
Kan ve buna benzer zor çıkan lekeleri önce kesinlikle soğuk su ve tuz ile bir süre bekletip sonra çamaşır suyu damlatıp makinada yıkamak lekenin kolay çıkmasını sağlar.
bunların dışında organik olarak satılan ve bir kaç damlası sizi her türlü lekeden kurtaracak ürünlerde var.Firma ve ürün adı vermeyeyim az çok bilenler ve araştıranlar vardır.
Kız don sevilirde bu kadarmı olur anaaam dedim bu leke nerede acaba
Ama aşk meselsi senle donun arasına girmeyelim canım çıkardıysan ne mutlu sana![]()