acilllllllllll sanırım doğuruyorrr yardım edin

melix01

'Ben' kattım sana biraz..
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.331
3
kızlar acıl yardım ıstıyorum eltım bende kaldı dun gece
doguma 9 gun vardı sezeryan olacaktı ama bu sabah kahverengı bır akıntı gelıyor halaa hafıf sancısı var.ne dıosunuz dogruyormu dr ogleden sonra bakacak.ama bız delırömek uzereyız tırsıyoruzz.:))akannehir

Sakin olun önce ki yardımcı olabilesiniz. Bir taksi çağırın doktor hangi hastaneye gidecekse oraya götürün sarsmadan. Eltinizin eşine de haber verin.
Allah bir avazda kurtarsın.

nişanımı bozuldu kı bence esıne de soyleyın hemen hastaneye gıdın sabırsız bebek erken gelıcem dıye tutturmustur belkı :ecrin_bebek:
Allah kurtarsın

bende 10 gün önceden doğum yaptım önce suyum geldi ardındanda kan sanırım eltinde doğuruyor hayırlısı olsun ahber verin bize...

evet kızlar bebegımız dogdukaydirigubbakcemile3 erken geldı ama masallahh 3,150 gram

:ecrin_bebek:HEY MAŞALLAH KıLOSUDA ıYıYMıŞ KIZMI ERKEKMı ANALI BABALI BÜYÜSÜN ıNŞALLAHH

hayırlı olsun bebeginiz
bu ayda eltilerin dogurma ayı galiba 3gündür eltim bende sancıları basladı bugün doktora gidicegiz inşallah saglıkla alır bebegini kucagına

oh ne guzel bebek normal mı geldı sezeryan mı oldu ? allah analı babalı buyutsun ıns :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…