Bn tirnaklarimi bildim bileli kopariyorum ama tirnagi gec etlerde gidiyor...
Cocuklugumdan belli birakamiyorum... denedim herseyi olmuyor...
Bnm problemim tirnagin kendisi degil etleri..cok sisikler inmiyorlar ne yapim ne sureyim de gitsin tirnaklarin uzamadi onemli degil etlerin cok fena derecede sisik olmasi berbat bi kadin icin ...
Ltfen yardim edin . Simdikden sagolun
valla işiniz zor gözüküyor. güven ve sevgi kanallarında bozukluk olabilir. bunun için öncelikle hipnoz yada başka terapi alanlarına yönelmeniz. çünkü sizin durumunuz oje ile geçebilecek durum değil.bazen aslında nedenini unuttuğumuz şeyler alışkanlıklara dönüşür.kendimizi durduramayız.bizlen özdeşir sevmesekte. maddi durumum iyi değil derseniz ilk önce durumu kabul edin ve hangi durumlarda ağzınıza elinizi götürüyorsunuz onu bir kağıda dökün. iş yerinizde yada eviniz de sürekli görebileceğini yerde yapışkan kağıda not yazın. parmaklarımı seviyorum diye. küçük bir farkındalık yaratın. ama hala devam ederseni ağzınızdan çikleti cebinizden yedekleri eksik etmeyin ve bir hobi bulun beyninizi o yönden en azından 2 ay uzaklaştırın. mümkünse ellerinize bakmayın fazla. her gün el bakımı uygulayın vazelin yada gülsuyu limon karışımı ama şu vaziyette sadece antibiyotik içeren krem sürün herhangi bir mikroba karşı. zaten tadı da acı ağzını götürdüğünüzde anlayacaksınız hemen.sonra bir günlük tutun. böylelkle günün stresinin cefasını tırnaklarınızdan uzaklatırmış kağıda dökmş olursunuz ve kendinizi daha iyi görmüş olursunuz. ama bunları yapsanız bile bir doktora gözükün. bazen herşeyi biliriz ama yapamayız yanımızda olacak destek veren başka birine ihtiyaç duyarız.