acilllllll lütfenyardım

tubilisah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
56
0
40
arkadaşlar haftalık hamileyim dün gece az bişi kanamam oldu az az lekelenme gibi bugün doktora gittik ve progynex iğne verdi 50mglık günde 1 defa önceden aynı sorunu yaşayanlardan yardım bekliyorum çok korkuyorum

benımde olmustu o haftalarda ılac vermıstı doktorum kahverengı lekeler seklındeydı 3 4 gun surdu ılacı aldıktan 2 gun sonrada gecmıstı.bol bol dınlenmemı soylemıstı doktorum.adet kanaması gıbı kanamalardan korkmalıyız demıstı bana 1 2 damla kan cok korkulacak bısıy degıl demıstı. sende yat bol bol
dınlenırsen gecer hepsı. gecmıs olsun

çok teşekkür ederim dinlemye başladım zaten öle damla damla geliyor allah yavrularımızı sag saglim elimize almayı nasip etsin hepimizin

canım korkma benım 6.haftada kanamam olmustu sonrada lekelenme seklınde devam ettı. ıgne ve jel kullanarak ılk 3 ayı yatarak bıtırdım... korkma canım sende bol bol su ıc ayaklarını kaldır yat Allah ın ıznıyle atlatırsın sende...

Canım benimde hamileliğimi ilk ogrendiğim gun başlamısdı lekenmem progestan tablet içmişdim gunde 3 kere onunla gecmişdi.11 . haftada tekrar oldu kanamam bu sefer iğne vuruldum durmusdu ama bu arada kalkmadan yatıyordum surekli Wc ve banyo için kalkıyordum su an cok sukur 17 haftamdayım bir sorunum yok ama benim bir erken dogumum oldugu için hala haftada 1 iğne vuruluyorum ve sadece evin içinde dolasıyorum bazen arada eşimle arkadaşlara gidiyoruz arabayla ve gittiğim yerdede mutlaka ayaklarımı uzatıp yatay oturuyorum.. Bol bol dinlen ve gunde mutlaka 3 litre su iç merak etme gecer inşallah. uzanırken ayaklarını yuksek bir yere kaldır yada ayaklarının altına yastık koy Canım inşallah rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim canım akıntı çizgi linde artık iğne etki gösterdi inşallah yakında kaybolurda içim rahatlar benimde

canım bende geçen hafta senin gibi oldum . bi kaç damla kan geldi ve ardından kahverengi lekelenmeler. ama benim doktorum ne olur ne olmaz diye bi kaç gün hastanede yatırdı. progesteron iğnesi vuruluyorum günde bir tane. birde magnezyum verdi. bol bol yat dinlen dedi ve en az 3litre su içmemiz gerkiyor. rabbim bebişlerimizi inşallah bağışlar bizlere...geçmiş olsun. bu arada biz 13. haftadayız.

canım benimde olmuştu 6 haftalıkken kahverengi lekekenmeler çok korkmuştum progestan içmiştim bende bide bol bol dinlenmiştim ani hareketlerden kaçınmıştım şimdi bebeğim kucağımda sağ sağlim inşallah seninkide olucak korkma

çok teşekkür ederim arkadaşlar herkesin yavrusu sağlıklı uzun ömürler versin allahım lekelenme tarzında geliyor artık ve yerimden kalkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…