D duyguyuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2024 5 1 27 28 Ekim 2024 Konu Sahibi duyguyuu #1 Merhaba kızlar test yaptım çift çizgi cıktı doktora gittim kese görunmedi bu durumu yaşayan varmı?????
Merhaba kızlar test yaptım çift çizgi cıktı doktora gittim kese görunmedi bu durumu yaşayan varmı?????
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 884 177 23 28 Ekim 2024 Konu Sahibi duyguyuu #2 duyguyuu .!.: Merhaba kızlar test yaptım çift çizgi cıktı doktora gittim kese görunmedi bu durumu yaşayan varmı????? Genişletmek için tıkla... Çok erken gitmişsindir
duyguyuu .!.: Merhaba kızlar test yaptım çift çizgi cıktı doktora gittim kese görunmedi bu durumu yaşayan varmı????? Genişletmek için tıkla... Çok erken gitmişsindir
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.995 84.448 28 Ekim 2024 Konu Sahibi duyguyuu #3 Kese aşağı yukarı 5-6.haftalarda görünüyor zaten. Sizin son adet tarihinize göre kaç hafta oluyor?
hanyolcuhanciyolcu Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 445 829 30 28 Ekim 2024 Konu Sahibi duyguyuu #4 duyguyuu .!.: Merhaba kızlar test yaptım çift çizgi cıktı doktora gittim kese görunmedi bu durumu yaşayan varmı????? Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi?
duyguyuu .!.: Merhaba kızlar test yaptım çift çizgi cıktı doktora gittim kese görunmedi bu durumu yaşayan varmı????? Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi?
D duyguyuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2024 5 1 27 28 Ekim 2024 Konu Sahibi duyguyuu #5 Orangegreysky .!.: Kese aşağı yukarı 5-6.haftalarda görünüyor zaten. Sizin son adet tarihinize göre kaç hafta oluyor? Genişletmek için tıkla... Son adet tarihimd göre 4+3
Orangegreysky .!.: Kese aşağı yukarı 5-6.haftalarda görünüyor zaten. Sizin son adet tarihinize göre kaç hafta oluyor? Genişletmek için tıkla... Son adet tarihimd göre 4+3
D duyguyuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2024 5 1 27 28 Ekim 2024 Konu Sahibi duyguyuu #6 hanyolcuhanciyolcu .!.: Kan verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet verdim çarşamba cıkacakmış ya doktor orda kesinleşir dedi
hanyolcuhanciyolcu .!.: Kan verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet verdim çarşamba cıkacakmış ya doktor orda kesinleşir dedi
hanyolcuhanciyolcu Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 445 829 30 28 Ekim 2024 Konu Sahibi duyguyuu #7 duyguyuu .!.: Evet verdim çarşamba cıkacakmış ya doktor orda kesinleşir dedi Genişletmek için tıkla... Eğer Cok yeniyse karından bakıldığı zaman kese gözükmez eğer gebelik varsa. Vajinal muayenede daha net belli olur
duyguyuu .!.: Evet verdim çarşamba cıkacakmış ya doktor orda kesinleşir dedi Genişletmek için tıkla... Eğer Cok yeniyse karından bakıldığı zaman kese gözükmez eğer gebelik varsa. Vajinal muayenede daha net belli olur
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.995 84.448 28 Ekim 2024 Konu Sahibi duyguyuu #8 duyguyuu .!.: Son adet tarihimd göre 4+3 Genişletmek için tıkla... 4.haftada kese görmeye çalışan doktor da ayrı bi değişikmiş, görünmeme ihtimali yüksek diye benim doktorum bakmamıştı bile
duyguyuu .!.: Son adet tarihimd göre 4+3 Genişletmek için tıkla... 4.haftada kese görmeye çalışan doktor da ayrı bi değişikmiş, görünmeme ihtimali yüksek diye benim doktorum bakmamıştı bile
D duyguyuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2024 5 1 27 28 Ekim 2024 Konu Sahibi duyguyuu #9 Orangegreysky .!.: 4.haftada kese görmeye çalışan doktor da ayrı bi değişikmiş, görünmeme ihtimali yüksek diye benim doktorum bakmamıştı bile Genişletmek için tıkla... Aaa gerçekten mi çok teşekkürler içimi ferahlattınız allah razı olsun
Orangegreysky .!.: 4.haftada kese görmeye çalışan doktor da ayrı bi değişikmiş, görünmeme ihtimali yüksek diye benim doktorum bakmamıştı bile Genişletmek için tıkla... Aaa gerçekten mi çok teşekkürler içimi ferahlattınız allah razı olsun