• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillllll yardımmmmm :(((

badedilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
25
3
36
İzmir
MERHABA 29 haftalık gebeyim gömuk 20 lık dişim iltihap olmuş öndekı dişlere kadar sıradan agrı ım köklerde suyu bıle bardaktan pipetten içiyorum agrı kesıceler birşey yapmadı bilen veya bu durumda olan arkadaslardan yardım istiyorum doğal yolla tedavısı varmı çok acı verici durum :(((

MERHABA 29 haftalık gebeyim gömuk 20 lık dişim iltihap olmuş öndekı dişlere kadar sıradan agrı ım köklerde suyu bıle bardaktan pipetten içiyorum agrı kesıceler birşey yapmadı bilen veya bu durumda olan arkadaslardan yardım istiyorum doğal yolla tedavısı varmı çok acı verici durum :((([/

geçmiş olsun. bende de aynı sorun olmuştu benim ön dişlerde. çekinme biran önce bir diş doktoruna git. bana kanal tedavisi uyguladılar. dişlerdeki enfeksiyondan dolayı bebeğe zararı olmayan bi antibiyotikle bu problemi çok şükür atlattık.

geçmiş olsun. bende de aynı sorun olmuştu benim ön dişlerde. çekinme biran önce bir diş doktoruna git. bana kanal tedavisi uyguladılar. dişlerdeki enfeksiyondan dolayı bebeğe zararı olmayan bi antibiyotikle bu problemi çok şükür atlattık.[/QUOTE]

kafam karıştı her gören 7 ayı yenı cıktın sakın gitme birşey yapılmıyor dıyor bebeğe zarar verirsin dıyorlar efham ettıler valla benıde agzım acılsa ruzgar alsak zonkluyor tşkr ederim ..

bende senin gibi düşünüyordum. dişçiye korkarak gittim. kanal tedavisi oldum. doktor bölgesel olduğunu bebeğe bir zararı olmayacağını söylediğinde içim rahatladı. dişçim antibiyotiği doğum doktoruma danışıp yazdırmam gerektiğini söyledi. herkes herşeyi söyler, tıp çok ilerledi. hem diş ağrısının çekilir bir yanı yok. aksine diş hastalıkları bebeğe zarar verebilir diye biliyorum. kimsenin lafına kulak asma bence iyi bi doktora git. iyi akşamlar

Back