Gebeliğe Hazırlık Acillllll yardımmmm :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eda3883

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
427
Puanlar
23
Kizlar adetime 6 gun war 38 gunde bir adet oluyorm gec olur erken olmaz genelde bu gelen yerlesme kanamasi olabilir mi yarin test yapsam belli olur mu napsam bilemedm

Test yapsan da görünmez kan ver ya da bekle

bi kac gun daha mi beklesem

Bu forumda 6-7 gün önceden kanda sonuç alanlar var. Fakat ben hamileyken on gün geçmesine rağmen silik çizgi ile tereddütlü öğrenmiştim gebeliği.

Değişken bir durum.

Kizlar adetime 6 gun war 38 gunde bir adet oluyorm gec olur erken olmaz genelde bu gelen yerlesme kanamasi olabilir mi yarin test yapsam belli olur mu napsam bilemedm
Geçen ay benimde öyle oldu yerleşme kanaması sandım ama adetlendim mevsim geçilerinden erken olabiliyor insan bende bekle derim adetin geçsin kan tahlili yaptırırsın

Bu forumda 6-7 gün önceden kanda sonuç alanlar var. Fakat ben hamileyken on gün geçmesine rağmen silik çizgi ile tereddütlü öğrenmiştim gebeliği.

Değişken bir durum.
biraz daha bekleyim o zaman en azindan beklenen adet tarihime kadar insallah vardir

Geçen ay benimde öyle oldu yerleşme kanaması sandım ama adetlendim mevsim geçilerinden erken olabiliyor insan bende bekle derim adetin geçsin kan tahlili yaptırırsın
bende oyle dusundum adette olabilir bilemiyorm hic erken olmadm kafam karisti umarim bebis vardr

bende oyle dusundum adette olabilir bilemiyorm hic erken olmadm kafam karisti umarim bebis vardr
İnş hamilesindir bende erken olmam hatta hep bi iki gün geçer ama en iisi adet tarihinin geçmesini beklemek canım

evet piskolojimi o yonde de hazirliyorm adette olabilirim hakkimzda hayirlisi olsun. Beklemek cok zor ama stresli bayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…