T Talya AA Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 37 6 1 27 Dün 21:49 Konu Sahibi Konu Sahibi Talya AA #1 Kizlar kürtajdan hemen sonra ne zamn hamile kaldınız
Atanamayankomedyen Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2024 141 141 18 Dün 21:51 Konu Sahibi Konu Sahibi Talya AA #2 Talya AA .!.: Kizlar kürtajdan hemen sonra ne zamn hamile kaldınız Genişletmek için tıkla... Eylül ayında kürtaj oldum 2 ay korundum korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım şu an 8 haftalık gebeyim
Talya AA .!.: Kizlar kürtajdan hemen sonra ne zamn hamile kaldınız Genişletmek için tıkla... Eylül ayında kürtaj oldum 2 ay korundum korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım şu an 8 haftalık gebeyim
T Talya AA Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 37 6 1 27 Dün 22:09 Konu Sahibi Konu Sahibi Talya AA #3 Atanamayankomedyen .!.: Eylül ayında kürtaj oldum 2 ay korundum korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım şu an 8 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... Bana 1 ay korun demişti kürtajdan üç hafta sonra ilişki yasandi bugün 37. Gün adeette olmadım test negatif kafam karisik
Atanamayankomedyen .!.: Eylül ayında kürtaj oldum 2 ay korundum korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım şu an 8 haftalık gebeyim Genişletmek için tıkla... Bana 1 ay korun demişti kürtajdan üç hafta sonra ilişki yasandi bugün 37. Gün adeette olmadım test negatif kafam karisik