acilllll yardım asık oldum beni arkadas olarak goruyor ne yapmalıyımm tecrubeler!!!

edd1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
202
0
46
İstanbul
evet asık oldum ve benı arkadası olarak goruyor,ben ıstemeden cok arıyorum,yardım edın bunu nasıl lehıme cevırecegım,nasıl etkıleyecegım?

evet asık oldum ve benı arkadası olarak goruyor,ben ıstemeden cok arıyorum,yardım edın bunu nasıl lehıme cevırecegım,nasıl etkıleyecegım?

onu gormezden gelerek ve arayıp sormayarak baslayabılrsn .. kacan kovalanırrrr =)

offf aramıcam dıyorum daha cok arıyorum bahane bulup aynı ortama gırıyımmı pekı orda nasıl davranıyım

ohoo sen ucmussun canım yasın kac senın ?? aramıcam dıorum daha cok arıyorum ne demek ya sen kızsın bıraz agır ol o ne oyle hıcbı erkek yılısık kız sevmez bunu unutma... her zaman onlardan kacan ulasılmaz olan kızları severler..

haklısınız cekıyorum kendımı artık hıc bırsey yapmayacagım

22 yasındayım ben sız

amannn ne uğraşcan canım ya yok aramamalr yok laf sokmalar bence bunlar çoçukca davranışalr daha çok belli edersin..hiç uğraşma direk söyle eğer gerçekten seviyorsan..belki oda aynı şeyleri düşünüyordur senin için belli olmaz

konuyu diyet bölümüne açmışsınız :)

aynı seylerı dusunse mesaj atardı ya da ilgilenırdı benı arkadası olarak goruyor ama nasıl lehıme cevırecgım benden hoslanmasını saglayacagım bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…