BENDE ÇEKTİRCEM ORDA CANIM ADETİMİ BEKLİYORUMarkadaşlar dokuz eylülde hsg çektiren var mı acaba?
varsa nasıl bir yok izlediniz?
BENDE ÇEKTİRCEM ORDA CANIM ADETİMİ BEKLİYORUM
TEK BİLDİĞİM ANESTEZİLİ ÇEKİLİYORMUŞ
anestezisiz çok kötüymüş bilgin varmıbana sıra veremedi çok kişi varmış anestezilide. haftanın 1 günü çekim yapılıyomuş. mecbur anestezisiz yaptırıcam
anestezisiz çok kötüymüş bilgin varmıben tanıdık vasıtası ile olcam canım büyük ihtimalle bayramdan sonraki hafta adet 1 günü ara dediler ben bundan 4 sene öncede olmuştum özel muaynanede anestezili hiç bişey anlamıyorsun ama anestesiz doğumdan bile zor diyorlar amacım korkutmak değil canım tamamen bilgin olsun diye yazıyorum
Anestezisiz yaptırmayın arkadaşlar
tanıdığa selamlaranlarsın yaa doktor acı sınırın yüksekse anlamazsın dedi. ben uyuşmadan diş çektirebiliyosam bunu da hallederim o zaman dedim. bilmiyorum ki.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIMBEN ACIYA DAYANAMAM BENİM 3 YAŞINDA KIZIM VAR KARDEŞ İÇİN SIVADIK KOLLARI 4 SENE ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMİŞTİM O GEÇERSİZ DEDİ DOKTORUM YENİ İSDEDİ RAHİM FİLMİNİ DOKUZ EYLÜLDE HALLETCEZ AMA TEDAVİMİ DR ÖZEL MUAYNANEDE BAŞLICAM HAYIRLISIYLA KIZIM AŞILAMA İLE OLDU DRUM 5 YILDIR BENİMLE MUAYNANESİ 200 AŞILAMA 400 İLAÇLARDA 1500 ÇİVARI TUTCAK
Anestezisiz yaptırmayın arkadaşlar
anestezisiz çok kötüymüş bilgin varmıben tanıdık vasıtası ile olcam canım büyük ihtimalle bayramdan sonraki hafta adet 1 günü ara dediler ben bundan 4 sene öncede olmuştum özel muaynanede anestezili hiç bişey anlamıyorsun ama anestesiz doğumdan bile zor diyorlar amacım korkutmak değil canım tamamen bilgin olsun diye yazıyorum
bu yazını görmemişim kusura bakma. doktorun kim peki?ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIMBEN ACIYA DAYANAMAM BENİM 3 YAŞINDA KIZIM VAR KARDEŞ İÇİN SIVADIK KOLLARI 4 SENE ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMİŞTİM O GEÇERSİZ DEDİ DOKTORUM YENİ İSDEDİ RAHİM FİLMİNİ DOKUZ EYLÜLDE HALLETCEZ AMA TEDAVİMİ DR ÖZEL MUAYNANEDE BAŞLICAM HAYIRLISIYLA KIZIM AŞILAMA İLE OLDU DRUM 5 YILDIR BENİMLE MUAYNANESİ 200 AŞILAMA 400 İLAÇLARDA 1500 ÇİVARI TUTCAK
evet canım oldu 15 ekimdecanım ne yaptın film çekimi oldu mu senin?
bana da 10 günde çıkar dediler.evet canım oldu 15 ekimdesonuçunu 10 günde aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?