• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLLLL DOKUZ EYLÜLDE HSG ÇEKTİRENLER

qaraqiz

meleğimmmmm
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.935
1.014
448
arkadaşlar dokuz eylülde hsg çektiren var mı acaba?
varsa nasıl bir yok izlediniz?

TEK BİLDİĞİM ANESTEZİLİ ÇEKİLİYORMUŞ

bana sıra veremedi çok kişi varmış anestezilide. haftanın 1 günü çekim yapılıyomuş. mecbur anestezisiz yaptırıcam
anestezisiz çok kötüymüş bilgin varmı:KK17:ben tanıdık vasıtası ile olcam canım :KK68:büyük ihtimalle bayramdan sonraki hafta adet 1 günü ara dediler :nazar: ben bundan 4 sene öncede olmuştum özel muaynanede anestezili hiç bişey anlamıyorsun ama anestesiz doğumdan bile zor diyorlar amacım korkutmak değil canım tamamen bilgin olsun diye yazıyorum:KK68:

anestezisiz çok kötüymüş bilgin varmı:KK17:ben tanıdık vasıtası ile olcam canım :KK68:büyük ihtimalle bayramdan sonraki hafta adet 1 günü ara dediler :nazar: ben bundan 4 sene öncede olmuştum özel muaynanede anestezili hiç bişey anlamıyorsun ama anestesiz doğumdan bile zor diyorlar amacım korkutmak değil canım tamamen bilgin olsun diye yazıyorum:KK68:

tanıdığa selamlar :KK52: anlarsın yaa :p doktor acı sınırın yüksekse anlamazsın dedi. ben uyuşmadan diş çektirebiliyosam bunu da hallederim o zaman dedim. bilmiyorum ki. :KK34:

Anestezisiz yaptırmayın arkadaşlar :KK43:

param olsa 1 dakika bile beklemem de para yok öbür türlü de zaman geçiyo

tanıdığa selamlar :KK52: anlarsın yaa :p doktor acı sınırın yüksekse anlamazsın dedi. ben uyuşmadan diş çektirebiliyosam bunu da hallederim o zaman dedim. bilmiyorum ki. :KK34:
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM:KK68:BEN ACIYA DAYANAMAM:mad: BENİM 3 YAŞINDA KIZIM VAR:nazar: KARDEŞ İÇİN SIVADIK KOLLARI :KK46:4 SENE ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMİŞTİM O GEÇERSİZ DEDİ DOKTORUM YENİ İSDEDİ RAHİM FİLMİNİ DOKUZ EYLÜLDE HALLETCEZ AMA TEDAVİMİ DR ÖZEL MUAYNANEDE BAŞLICAM HAYIRLISIYLA KIZIM AŞILAMA İLE OLDU DRUM 5 YILDIR BENİMLE MUAYNANESİ 200 AŞILAMA 400 İLAÇLARDA 1500 ÇİVARI TUTCAK

Anestezisiz yaptırmayın arkadaşlar :KK43:
:KK68:NORMAL DOĞUM YAPTIM SEZERYAN DOĞUM YAPTIM AMA ASLA ANESTEZİSİZ RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMEM:mad:SİTEDEN OKUDUĞUM KADARIYLA ÇOK KÖTÜ BİŞEYMİŞ ACISI BAŞKA PİSİKOLOJİSİ BAMBAŞKAYMIŞ:mad:

HAYIRLISI OLSUN. AY İYİCE KAFAM KARIŞTI ŞİMDİ :KK17:
NEYSE HELE O GÜN Bİ GELSİN DE :cool:

• Beğen
Reactions: nea

canım ne yaptın film çekimi oldu mu senin?

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM:KK68:BEN ACIYA DAYANAMAM:mad: BENİM 3 YAŞINDA KIZIM VAR:nazar:KARDEŞ İÇİN SIVADIK KOLLARI :KK46:4 SENE ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMİŞTİM O GEÇERSİZ DEDİ DOKTORUM YENİ İSDEDİ RAHİM FİLMİNİ DOKUZ EYLÜLDE HALLETCEZ AMA TEDAVİMİ DR ÖZEL MUAYNANEDE BAŞLICAM HAYIRLISIYLA KIZIM AŞILAMA İLE OLDU DRUM 5 YILDIR BENİMLE MUAYNANESİ 200 AŞILAMA 400 İLAÇLARDA 1500 ÇİVARI TUTCAK
bu yazını görmemişim kusura bakma. doktorun kim peki?

Back