Geçmiş olsun.
Neden ilaç vermeyi bıraktınız ki?
Belli ki ilaç desteğine ihtiyacı var.
Allah rizasi için yardim
annm bilinci hic iyi degil. 5 dk normal konusuyosa 1 saat ayni seyleri tekrar ede ede ya da olaylari karistirarak konusuyor.
yesil reçeteli contramal 50 mg kullandirdik son zamanlarda. O ilaci verince iyi bilincli ilaci vermeyince ustunden 48 saatten fazla gecince yukarida anlattigim durumda oluyor.
hastanede yattigi donemlerde surekli sakinlestirici ve vendal isminde ilaclara maruz kaldi kışın. Yuruyemiyor. Polikliniği ne goturemiyoruz gecen hafta da bu sekildwydi 112 aradim hastneye gidince sakinlesti doktorlari durumdan dolayi ikna edemedim taburcu ettiler.
annemin beynine ne oluyor lutfen yardim Allah rizasi icin? Bence iyi bir noroloji doktoruna ihtiyacim var eve nasil doktor getiricem???
çook geçmiş olsun. kronik olarak fiziksel rahatsızlığı mı vardı sadece yoksa psikolojik rahatsızlığı var mıydı zaten.
pskilojik rahatsızlığı için bitkisel ilaçlar ve terapi iyi gelebilir. böbreklerinde sorun olduğu için dr danışın tabi ki. Rabbim şifa versin inşallah
Geçmiş olsun zor bir durum. Annenizi en kisa zamanda nöroloji uzmanina götürmelisiniz. Hastanede tahliller yapilir emar falan çekilir evde bakılacak bir sey değil bu.
Allah şifasini versin
cok gecms olsun annenze ALLAH yardm etsn cnm arkadslarnda bahsettgi gibi btksel ilaclar da var saknlestrmeye yaryn ALLAH acol sifa versn pskljk sorunu varmydi pekiCok sagolun. Sıkıntım şu: annemin bircok ciddi fiziksel hastaliklari var bu hastaliklarda bile dogru durust ne ilacini kullaniyor ne kontrollere goturebiliyoruz. Istemiyor istemiyor. Bu konuda da boyle olacak noroloji druna gitsek bile dr tetkik yapmak istediginde hicbirini kabul etmeyecek oralarda bagiracak.
Nasil yapayım bilmiyorum. .
cok gecms olsun annenze ALLAH yardm etsn cnm arkadslarnda bahsettgi gibi btksel ilaclar da var saknlestrmeye yaryn ALLAH acol sifa versn pskljk sorunu varmydi peki
canımTeşekkür ederim. Bitkisel psikolojik ilac olarak neler var onereceginiz??
Annmin psikolojik olarak depresyon rahatsizligi var icinde yillarin olaylarin kişilerin verdigi uhdelerden sozlerden kaynaklanan
valla cnm onlari blmem de papatya cayi ada cayo sakinlestryor denemkte fayda var hicbseyi takmasn cnm bnm annemde kardsleri arsnda sorn olsn takyor stres yapyor bos yereTeşekkür ederim. Bitkisel psikolojik ilac olarak neler var onereceginiz??
Annmin psikolojik olarak depresyon rahatsizligi var icinde yillarin olaylarin kişilerin verdigi uhdelerden sozlerden kaynaklanan
Cok sağolun. Inanin o kadar zor durumdayiz ki kronik bircok fiziksel rahatsizligi var bikac yıldır. Bugun iki drla gorustuk. Demans deniliyor durumu için. Sakin oturuyor oturuyor sonra birden bir basliyor bağırmaya degisik konusmaya onune gecilmiyor.
Fiziksel rahatsizliklarinda bile doktora goturmeyi ilaclarini kullandirmayi dogru durust basaramadik istemedigi icin bu durum icin de ayni olacak. Hastnye nöroloji uzmanina gotursek dr emar isteyecek bu seferde oralarda bagiracak istemem diye.
inanin cok yoruldum cok yoruldum
bitkisel passiflora almistim bu kesmekeste ben de attim 1 tane ben kendimde bi sakinlik goremedim anneme hic yaramaz diye attirmadim. Baska bitkisel ne olabilir bildiginiz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?