arkadaslar iyi aksamlar bebek istediğim için bu aralar calısmalardayım daha once de yazmıstım..bu hafta dogurganlık donemım nrmalde hesaplara gore ayın dokuzu yumurtlama gunum ama benm suanda baslayan bı kasık agrım var sol kasıgımın altı fena halde agrıyo ve belım agrıyo yenı basladı sızce yumurtlama gunum bugun mu yoksa hamıle mıyım .s lutfen hemen bıgılendırınnn
Hamilelik ve belirtileri hakkında çok bilgim yok ama sanırım bebek yerlesırken bı agrı olabılıyormus . İnşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin
kafayı hamileliğe taktıysan yalancı bir hamilelik geçirebilirsin kolay değil biliyorum ama takmamaya çalış günleri hesaplama akışına bırak o zaman vücut kendini toplayıp hamile kalırsın canım...dediğin belirti gebelik belirtisi de olabilir ama kendini kandırıyor da olabilirsin aynısını daha önce ben yaşadım çünkü.
arkadaslar iyi aksamlar bebek istediğim için bu aralar calısmalardayım daha once de yazmıstım..bu hafta dogurganlık donemım nrmalde hesaplara gore ayın dokuzu yumurtlama gunum ama benm suanda baslayan bı kasık agrım var sol kasıgımın altı fena halde agrıyo ve belım agrıyo yenı basladı sızce yumurtlama gunum bugun mu yoksa hamıle mıyım .s lutfen hemen bıgılendırınnn
yumurtlama ağrılarını hissediyosun canım 2 günde bir ilişki olsun..ağrım var diye bırakma..ben ilk ay ğrım var diye bırakmıştım yum. gününü kaçırdım...
yumurtlama ağrılarını hissediyosun canım 2 günde bir ilişki olsun..ağrım var diye bırakma..ben ilk ay ğrım var diye bırakmıştım yum. gününü kaçırdım...
canım cok farklı kişiden kişiye değişir. Ben sadece belirtilen tarihlerde ilişkiye girdik. Ağrı sancı akıntı vs hic birseyim olmadı...İlişkiye girerken mümkün oldugunda kayganlaştırıcı,tükürük falan yapmayın ama..Spermleri öldrüyormuş...
İnsallah hamişsindir.