• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll

414141i

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
93
6
1
23
Birisi yardımcı olabilirmi acaba 2 aydır adet olmuyorum 7 ocak son tarih 26 şubat birleşme 28 alttan muayne oldum tembellik var dedi hala daha adet olmadım cuma günü test yaptım negatif biraz önce tatlı kaşığı kader kahverengi leke vardı kasık ağrım var adet değil

Birisi yardımcı olabilirmi acaba 2 aydır adet olmuyorum 7 ocak son tarih 26 şubat birleşme 28 alttan muayne oldum tembellik var dedi hala daha adet olmadım cuma günü test yaptım negatif biraz önce tatlı kaşığı kader kahverengi leke vardı kasık ağrım var adet değil
Gebelik olabilir canım

2 gün cuma cumartesi günü ovü testi yaptım silikti birleşme oldu gene ama şuan tatlı kaşığı kadar kahverengi leke vardı
Reglin sokuluyor olabilir ilk kahverengi gelir belli aralıklarla sonra kırmızıya döner bende de oluyor ama insllah seninki bebektir kan ver aklında kalacagina

2 gün cuma cumartesi günü ovü testi yaptım silikti birleşme oldu gene ama şuan tatlı kaşığı kadar kahverengi leke vardı
Gebelik olunca ovülasyon koyu çıkıyormuş
Adet zamanı da çizgi yok denecek kadar silik çıkıyormuş buradan okuduğum kadarıyla. Yani gebelik durumu yok gibi geldi bana.

Back
X