- 25 Haziran 2016
- 6.883
- 12.165
-
- Konu Sahibi Pembekoala35
sicil kaydi degil bu guvenlik sorusturmasi farkli biseymisE devlete girsin artik emniyet falan vermiyor sicil sabika kaydi cikar orada
feto degil baska bi orgut deniliyor ama boyle bisey soz konusu dahil degil.Resmi olarak sadece sabıka kaydı alabilir. Güvenlik soruşturmasının içeriği başka oluyor. Fetö bağlantısı çıkmıştır. Maalesef aksini de ispatlamak mümkün olmuyor
neden olumsuz vermisler onu ogrenmek istiyor.cunku baska ilcede boyle bi sorun cikmamisGüvenlik soruşturması yapılması için adli sicil kaydı veriliyor zaten. Alabileceği ekstra bir belge var mıdır bilmiyorum. Kaldı ki soruşturmayı da emniyet yapıyor, kendilerinin yapıp olumsuz sonuçlandırdığı soruşturma için ne belgesi verecekler ki?
Başka ilçede çıkmamış derken? Sebebini öğrenebilir mi bilgim yok o konuda.neden olumsuz vermisler onu ogrenmek istiyor.cunku baska ilcede boyle bi sorun cikmamis
neden olumsuz vermisler onu ogrenmek istiyor.cunku baska ilcede boyle bi sorun cikmamis
Emniyete gitmeyi dusundugu icin yazdim.emniyetten edinecegi tek sey sicildir.guvenlik sorusturmasiysa bunu sanirim savciliktan ogrenebilir.sicil kaydi degil bu guvenlik sorusturmasi farkli biseymis
neden olumsuz vermisler onu ogrenmek istiyor.cunku baska ilcede boyle bi sorun cikmamis
ama sucladiklari konu kesinlikle dogru degil.o yuzden korkuyo ilerde karsisina yine cikar diyeo tarihte yoktur şimdi vardır
insanların haklarında bundan 40 yıl önce yapılmış soruşturmalar irdeleniyor bu sıralar
hem de FETÖ PKK gibi güncel örgütler falan değil
öğrenci iken katıldığı bir konser, yoldan geçerken durup baktığı bir basın açıklaması, her yerde her yıl yapılan Deniz Gezmiş anması vs vs bunlara sebebiyet verebilir
güvenlik soruşturmasını öğrenemez
15 yıl kadar önce güvenlik soruşturması nedeni ile bir yere alınmadım
evraklarımı iade alırken alınmadım zaten ona da bakayım dedim buna rağmen göstermediler görebildiğim tek şey altı kırmızı kalem ile çizilmiş yazılardı A4 büyüklüğünde adli sicil kağıdı gibi bir belge satır satır bir şeyler vardı ve bazıları kırmızı kalemle sonradan çizilmiş idi
Ben de sorusturmaya giricem mecburi hizmet icin korktum simdio tarihte yoktur şimdi vardır
insanların haklarında bundan 40 yıl önce yapılmış soruşturmalar irdeleniyor bu sıralar
hem de FETÖ PKK gibi güncel örgütler falan değil
öğrenci iken katıldığı bir konser, yoldan geçerken durup baktığı bir basın açıklaması, her yerde her yıl yapılan Deniz Gezmiş anması vs vs bunlara sebebiyet verebilir
güvenlik soruşturmasını öğrenemez
15 yıl kadar önce güvenlik soruşturması nedeni ile bir yere alınmadım
evraklarımı iade alırken alınmadım zaten ona da bakayım dedim buna rağmen göstermediler görebildiğim tek şey altı kırmızı kalem ile çizilmiş yazılardı A4 büyüklüğünde adli sicil kağıdı gibi bir belge satır satır bir şeyler vardı ve bazıları kırmızı kalemle sonradan çizilmiş idi
eevt baska bi ilceye basvurdu orda goreve cagrildi.Güvenlik soruşturması genel yapılan bir şey değil mi her yerde ayrı ayrı mı yapılıyor?
savciliktan ogrenirse emniyettekiler suclu duruma dusmez mi.oda bundan korkuyor basima is acilir diyeEmniyete gitmeyi dusundugu icin yazdim.emniyetten edinecegi tek sey sicildir.guvenlik sorusturmasiysa bunu sanirim savciliktan ogrenebilir.
E biliyormuş işte neyle suçlandığını?ama sucladiklari konu kesinlikle dogru degil.o yuzden korkuyo ilerde karsisina yine cikar diye
ama o bunun yanlis oldugunu ispatlamak istiyor.bu bilgiyi milli egitim soylemis oda sirf torpili yok diye boyle bi yalan soylediklerini dusunuyor.o yuzden emniyetten dogrulugunu ogrenmek istiyorE biliyormuş işte neyle suçlandığını?
ama o bunun yanlis oldugunu ispatlamak istiyor.bu bilgiyi milli egitim soylemis oda sirf torpili yok diye boyle bi yalan soylediklerini dusunuyor.o yuzden emniyetten dogrulugunu ogrenmek istiyor