acillll

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
6.883
12.165
slm kk uyeleri.bu yil bi arkadasim ucretli ogretmenlige basvurdu ve arsiv arastirmasi yani guvenlik sorusturmasi sebebiyle goreve alinmadigi soylenmis.arkadasimin boyle bi durumu kesinlikle yok.bu sebepten dolayi sicilinin temiz oldugunu gostermek istiyor.emniyete giderse temyiz belgesi yada guvenlik arastirmasinin temiz olduguna dair belge verirler mi.bu konuda bilgisi olan arkadaslar rica etsem yardimci olur musunuz

Resmi olarak sadece sabıka kaydı alabilir. Güvenlik soruşturmasının içeriği başka oluyor. Fetö bağlantısı çıkmıştır. Maalesef aksini de ispatlamak mümkün olmuyor

Güvenlik soruşturması yapılması için adli sicil kaydı veriliyor zaten. Alabileceği ekstra bir belge var mıdır bilmiyorum. Kaldı ki soruşturmayı da emniyet yapıyor, kendilerinin yapıp olumsuz sonuçlandırdığı soruşturma için ne belgesi verecekler ki?

Güvenlik soruşturması yapılması için adli sicil kaydı veriliyor zaten. Alabileceği ekstra bir belge var mıdır bilmiyorum. Kaldı ki soruşturmayı da emniyet yapıyor, kendilerinin yapıp olumsuz sonuçlandırdığı soruşturma için ne belgesi verecekler ki?
neden olumsuz vermisler onu ogrenmek istiyor.cunku baska ilcede boyle bi sorun cikmamis

Adliyeden alsın sicil kaydını ne varsa çıkar.
Sicilinde bir sorun varsa bilgide alır dosyayla ilgili

neden olumsuz vermisler onu ogrenmek istiyor.cunku baska ilcede boyle bi sorun cikmamis

o tarihte yoktur şimdi vardır

insanların haklarında bundan 40 yıl önce yapılmış soruşturmalar irdeleniyor bu sıralar

hem de FETÖ PKK gibi güncel örgütler falan değil

öğrenci iken katıldığı bir konser, yoldan geçerken durup baktığı bir basın açıklaması, her yerde her yıl yapılan Deniz Gezmiş anması vs vs bunlara sebebiyet verebilir

güvenlik soruşturmasını öğrenemez

15 yıl kadar önce güvenlik soruşturması nedeni ile bir yere alınmadım

evraklarımı iade alırken alınmadım zaten ona da bakayım dedim buna rağmen göstermediler görebildiğim tek şey altı kırmızı kalem ile çizilmiş yazılardı A4 büyüklüğünde adli sicil kağıdı gibi bir belge satır satır bir şeyler vardı ve bazıları kırmızı kalemle sonradan çizilmiş idi

insanların haklarında bundan 40 yıl önce yapılmış soruşturmalar irdeleniyor bu sıralar

öğrenci iken katıldığı bir konser, yoldan geçerken durup baktığı bir basın açıklaması, her yerde her yıl yapılan Deniz Gezmiş anması vs vs bunlara sebebiyet verebilir

evraklarımı iade alırken alınmadım zaten ona da bakayım dedim buna rağmen göstermediler görebildiğim tek şey altı kırmızı kalem ile çizilmiş yazılardı A4 büyüklüğünde adli sicil kağıdı gibi bir belge satır satır bir şeyler vardı ve bazıları kırmızı kalemle sonradan çizilmiş idi
ama sucladiklari konu kesinlikle dogru degil.o yuzden korkuyo ilerde karsisina yine cikar diye

Ben de sorusturmaya giricem mecburi hizmet icin korktum simdi

ama o bunun yanlis oldugunu ispatlamak istiyor.bu bilgiyi milli egitim soylemis oda sirf torpili yok diye boyle bi yalan soylediklerini dusunuyor.o yuzden emniyetten dogrulugunu ogrenmek istiyor

bilgi edinme kanunu uyarınca başvursun ama genelde bilgi veremeyiz cevabı alır

gitsin emniyete görüşmeyi denesin

mağdurum vs desin ama öyle bir şey yok diyor da karşıdaki adam ayak üstü ona suç nasıl uydursun bir şekilde bir bağlantı vardır

Her kurum kendine göre ayrı yaptırıyor soruşturmayı. Genelde ikametine bağlı olarak emniyet ya da jandarmaya yaptırılır fakat kurumun ciddiyetine göre genişliği de farklılaşıyor. Sosyal medya hesaplarına kadar kontrol edilmiş olabilir yani. O yüzden sorunu savcılıktan temiz kağıdı ile halledebileceğinizi zannetmiyorum.

X