• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll yardımmmmm

ya şunu düşün ablanın kocası kız arkadaşının arkadaşınıa yazıyor,ve senin resimlerini kullanıyor ,bu ortaya çıkıyor ve halla adam ,ahmet sayesinde sebepleniyorum diyecek kadar rahat.

erkek arkadaşın olsam,o enişteyi paralarım 1.
kalkıp kız arkadaşına adam evliyim ahmet sayesinde sebepleniyorum,o salak ne anlar vs diyecek kadar korkusuz olamaz. bu mesajların ahmet sayesinde karısına gideceğini bilir çünkü. alttan alır hatta.2.
Bu olay benim başıma geldi benimki de kuzenim dedi ama o çıktı zaten genelde öyle oluyor.

böyle aptal yerine konmak canımı acıtıyor kızlar ne olur fikir verin bana ne yapayım şimdi ben

böyle aptal yerine konmak canımı acıtıyor kızlar ne olur fikir verin bana ne yapayım şimdi ben
sen beni salakmı sanıyorsun de,ve dönme. uzak dur. ya böyle cesaret olurmu,enişte karısının erkek kardeşinin fotoğrafını kullanırmı. başka fotomu yok,birde rahatça onın sayesinde sebepleniyorum dermi.

Son düzenleme:
sen beni salakmı sanıyorsun de,ve dönme. uzak dur. ya böyle cesaret olurmu,enişte karısının erkek kardeşinin fotoğrafını kullanırmı. başka fotomu yok,birde rahatça onın sayesinde sebepleniyorum dermi.

kesinlikle üstteki yoruma katılıyorum + bide ablasını ara durumu anlat eski erkek arkadaşın ayıklasın pirincin taşını ve hep eski erkek arkadaşın olarak kalsın

eski erkek arkadaşımın eniştesi bir evlilik sitesine üye olmuş profil resmide erkek arkadaşımın resmini koymuş ve kız arkadaşımla orada rastlaşmışlar kız arkadaşım siz yeni ayrıldınız utanmıyormusun ben luine nin arkadaşıyım demiş sonra bana haber verdi aradım erkek arkadaşımı yeminler etti eniştem buluyor millete numaramı dağıtmış falan diye eniştesi aradı özür diledi şimdi ise
adam kız arkadaşıma yazılıyor 10 yıldır evliyim ahmet sayesinde bende sebepleniyorum o salak ne anlar buradan bana resim at bakarsın boşanır seni alırım diye kıza iş oluyor eski erkek arkadaşıma anlatmalımıyım
Ya bbırak enişetmiş, kimi kandırıyor

Back
X