- Konu Sahibi storm_angell
Bu olay benim başıma geldi benimki de kuzenim dedi ama o çıktı zaten genelde öyle oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek arkadaşın olsam,o enişteyi paralarım 1.
kalkıp kız arkadaşına adam evliyim ahmet sayesinde sebepleniyorum,o salak ne anlar vs diyecek kadar korkusuz olamaz. bu mesajların ahmet sayesinde karısına gideceğini bilir çünkü. alttan alır hatta.2.
Bu olay benim başıma geldi benimki de kuzenim dedi ama o çıktı zaten genelde öyle oluyor.
sen beni salakmı sanıyorsun de,ve dönme. uzak dur. ya böyle cesaret olurmu,enişte karısının erkek kardeşinin fotoğrafını kullanırmı. başka fotomu yok,birde rahatça onın sayesinde sebepleniyorum dermi.böyle aptal yerine konmak canımı acıtıyor kızlar ne olur fikir verin bana ne yapayım şimdi ben
sen beni salakmı sanıyorsun de,ve dönme. uzak dur. ya böyle cesaret olurmu,enişte karısının erkek kardeşinin fotoğrafını kullanırmı. başka fotomu yok,birde rahatça onın sayesinde sebepleniyorum dermi.
önce enişte diye düşündüm ama bence o da değil. bir arkadaşını araya koymuş ,aratmış,enişte diye..
Ya bbırak enişetmiş, kimi kandırıyoreski erkek arkadaşımın eniştesi bir evlilik sitesine üye olmuş profil resmide erkek arkadaşımın resmini koymuş ve kız arkadaşımla orada rastlaşmışlar kız arkadaşım siz yeni ayrıldınız utanmıyormusun ben luine nin arkadaşıyım demiş sonra bana haber verdi aradım erkek arkadaşımı yeminler etti eniştem buluyor millete numaramı dağıtmış falan diye eniştesi aradı özür diledi şimdi ise
adam kız arkadaşıma yazılıyor 10 yıldır evliyim ahmet sayesinde bende sebepleniyorum o salak ne anlar buradan bana resim at bakarsın boşanır seni alırım diye kıza iş oluyor eski erkek arkadaşıma anlatmalımıyım
birde kaç kere görecekki. görmesi zor bencede,hadi bir yerde karşılaştılar. ses telefonda onun sesi değil diyecek kadar tanıdığını sanmamkız tanımıyorsa eniştesini bence de öyle yapmıştır
ne yapmalıyım pekiiibirde kaç kere görecekki. görmesi zor bencede,hadi bir yerde karşılaştılar. ses telefonda onun sesi değil diyecek kadar tanıdığını sanmam
luine yazdımdı.. ben olsam bunu yaparım.sen beni salakmı sanıyorsun de,ve dönme. uzak dur. ya böyle cesaret olurmu,enişte karısının erkek kardeşinin fotoğrafını kullanırmı. başka fotomu yok,birde rahatça onın sayesinde sebepleniyorum dermi.
birde kaç kere görecekki. görmesi zor bencede,hadi bir yerde karşılaştılar. ses telefonda onun sesi değil diyecek kadar tanıdığını sanmam
ne yapmalıyım pekiii
zaten şuan aramıyor beni ama arayacak eminim ozaman mı desem böyleluine yazdımdı.. ben olsam bunu yaparım.
aynen aradığında de bunları.zaten şuan aramıyor beni ama arayacak eminim ozaman mı desem böyle