Acillll yardımmmmm kızlarrrrr.!!!!!

23gamze23

Umut etmek bize yakışır, umulanı vermek ona.☝
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
39
15
3
29
Kızlar bu ay klomen kullanmştım sonucun pozitif çıkmasını bekliyorduk ama neqatif çıktı ve hâlâ adet qörmedim onun yerine çok özür dileyerek akıntım çok fazlalaştı resmen ped kullanıyorum adet qibi qeliyor sizce bunun sebebi ne ve bu arada kasıklarımda ve belimde çokkk fazla aqrılar var doktorumla konuştum 1 hafta daha bekle yine adet qörmezsen birkere daha kan testi yaptır dedi yine neqatif olursa tekrar qelmemi istedi ama şu akıntım için bi bilqisi olan varmı sizlerdede böyle bi

Bende kullanmıştım klomen benımde adetim gecikmişti gebelik oluşmazsa kist yapabiliyor klomen oda agrılı ve geç adet olmasına sebep oluyor belki senin geç döllenme olmuştur inş bebişin gelir doktorunun dedigi gibi tekrar test yaparsın geç döllenmeyse çıkar çıkmazsa muayene eder doktorun kist falan varmı adet söktürücü verir Allah gönlüne göre versin inşallah

Bende kullanmıştım klomen benımde adetim gecikmişti gebelik oluşmazsa kist yapabiliyor klomen oda agrılı ve geç adet olmasına sebep oluyor belki senin geç döllenme olmuştur inş bebişin gelir doktorunun dedigi gibi tekrar test yaparsın geç döllenmeyse çıkar çıkmazsa muayene eder doktorun kist falan varmı adet söktürücü verir Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun canım biraz önce doktorumu aradım ama bana hamilelik yoksa o akıntının bi anlamı yok dedi biraz daha bekle yine kan testi yaptır dedi tarlusal diye adet söktürücü var eqerki neqatif çıkarsa söktürücüyü kullan adetin 3.qünü qel dedi insallah Rabbim beni şaşırtır beni sevindirir sen hamile kalabldinmi peki.

Back