Bebek Beslenmesi acillll yardimmmm ne kadar mama verilmeli

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kar-delen41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
19
8
32
Merhaba 1 aylik kizim var malesef sutum coook azz hic doymuyor kizim iki göğsümde toplam 40 ml süt cikti. Mama takviyesi yapicm evde sma mamasi var .. bebeğe ne kadar vermem gerek ?

Mamayi ne kadar verecegini bilmiyirum googldan sorabilirsin belki ama sutun neden az bebek emmiyormu

Benim bebegim suan 4,5 aylik.dogumdan sonra siddetli sarilik gecirdi ve uzuntuden sutum gitti.geri getirmek icin cok ugrastim rezene,pekmez,tahin helvasi sutlu tatlilar naptiysam goguslerim dolmadi,ama genede emzirdim sut olmadigi icin meme uclarim daha cok aciyordu zatende yara olmuslardi,gunduz 1 kere gece 1 kere mama verdim sonra goguslerim emme suresi uzayinca dolmaya basladi.sonra gunduzleri sadece emzirdim gece 1 kere mama verdim,sonra hic mama vermedim sutum yetti simdi ek gidaya basladim. kafan rahat olsun su gunler senin icin zordur yaninda destek birisi varsa cok iyi olur sutüm az deme emzirdikce gelir emin ol ama ac diye dusunup durma baska seyler dusun emzirdikce bebegini kokla bu sut salgilanmasi pskoljiyle alakali %100.gule güle büyüt bebegini :)

Merhaba 1 aylik kizim var malesef sutum coook azz hic doymuyor kizim iki göğsümde toplam 40 ml süt cikti. Mama takviyesi yapicm evde sma mamasi var .. bebeğe ne kadar vermem gerek ?
60 ml vermelisin 2 saatte bir.

sik sik emzir eger emzirmessen sutun azalir ne kadarda bit emziriyosun ki sutun az? zaten az diye vermemezlik sakin yapma goguslerini bosaltirsan tekrar sut gelir. cevabini bekliyorum yardimci olmak isterim benim kizim 8 aylik bu konuda tecrubeliyim.

Inanki Uçlar hep yara oldu catladi. . Icmedim yemedigim birsey kalmadi cogalmiyo bide sarilik geçirdi uyandrmak zaten zorluyo bide ac kalmasini istemiyorum naapacahimi sasrdim.. dr mama ver dedi ama o telasla ne kadar vereyim diye sormadım. . Bilgilerinize ihtiyacım var

mamanin arkasinda kac aylik ve ne kadar verilmesi gerektigi yaziyo.

meme uclarin yara olduysa gecmesini istiyosan dedigimi yaparsan inan bana gececek aklina geldikce memenin ucunu sik ve cikan sutu yara olan yere sur 2dakika bekleyince kuruyo. iki gogsune de ayni islemi yap gun icinde aklina geldikce yap. merhem krem yaninda halt yesin cok etkili kolay ve basit.

dedigimi yaparsan 1-2 gun icinde yara iyilesir. sonra deli gibi emzir. onu yedim bunu yedim diyosun ondan cok duzenli beslenirsen gunde 3 ogun yersen ve uyursan ve de emzirirsen sutun dolup tasacak bana inan.

bisey degil. kafana takilan bisey olursa yaz cevaplarim elimden geldigince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…