acillll yardimmm lütfen

met01

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
78
1
6
34
Adana
Kizlar iki gun adetim gecikti hamile kalma olasılığı düşük cunku rahimde iltihap var tedvi goruyorm evdr gebelik testi yoktu bende ovalusyon yaptm hani o da gebeligi gosteriyormus ve teste ikisi koyu cizgi cikti tcizgisi daha kotu c de ona yakin sizce bu nedir

Canım 2 günlük gecikmede sonucun olumlu da olsa olumsuzda olsa doğru olacağından emin olma derim ben.. Eğer snn için test sonucu önemli ise hemen kan testi yaptır en kesin sonuç çıkacaktır

selam canım iltihapla hamile kalan çok bayan var sen adetin biraz daha geçerse sağlık ocağına git kan testi yaptır..

selam canım iltihapla hamile kalan çok bayan var sen adetin biraz daha geçerse sağlık ocağına git kan testi yaptır..
Canim benim ilthap cok yogun hamile kalma olasiligi var ama cok düşük 8 aydir olmuyor iltihap da bitmiyor hafta sonu saglik ocagi kapali bekleyecem mecbur hastaneye de gitmek istemiyorm cok umutlanmak istemiyorm sonra aci gercek cok kotu vuruyor insanin yüzüne
En iyisi iki gun beklemek

benimde iltihabım vardı mide bulantısı yapıyordu bende akıntımda çok yoğun oluyordu bende antibiyotik kullandım.sanada soğan kürünü öneririm gerçekten uygularsan içini temizleyecektir veya maydonoz suyu,içemezsen civan perçemi,hormonlarında sorun varsa hayıt tohumu öneririm.. ama hamile değilsin iltihap adet gecikmeside yapabilir hakkımızda hayırlısı kuşum..

Sogun suyuni adetin 5. Gunu baslayacam maydonoz a oturma yapiyorlar onu da yapacam ins :) iltihap bitmedi 4 . Kutu fitile döndük en son care hastaneye yatırıp oyle kurutacaklar. Benim adetim hic sasmaz saati saatine gelir bu ilihap yeni bir sey degil bayadir var belki ictigim antibiyotikler erteledi bilmiyorm
Peki senin gecti mi ilhtihap ??

evet canım geçti baya oluyor geçeli hemen geçti çok şükür eşlerdende geçiyor canım dikkatli olun eşinede maydonoz suyu içir..benim sonra enfeksiyonum oldu 2 ay geçmedi herşeyden midem bulanıyordu çok kötüydü o günler ya aman rabbim bidaha yaşatmasın..bizde 5 aydır deniyoruz enson geçen ay kistim oluştu bende doğum kontrol ilacı içiyorum eritmek için..

Canim esime de ilac verdi yarim yamalak icti maydonoz suyunu hayattta icmez sanmiyorm onda oldugunu akintim hep vardo zaten insallah gecer cnm

Tatlım bence tedavini olana kadar hamile kalma cocuğa bi zararı olabilir . Ama allah verdiysede vardr bi bildiği tabi .eczaneden alıver tatlım ovulasyonlarada gvenme

aa çok şaşırdım ve mutlu oldum darısı başıma dua et canım hayırlı evlat olur inşallah rabbim huzurlu,sağlıklı ömür versin inşallah:)

canım hala alısamadım yarın kan testı yaptırcm ınsaalah darısı sana olsun:) kafana cok takma canım 10 ay ttaktım kafama olmadı cok ıkı ay fıtıl kullandım ılıskı yasaktı olmaması gereken bır zamanda oldu :)

hadi ya zaten çok takınca olmuyormuş canım..inanki çok sevindim senin adına darısı başıma bende takmıyorum artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…