• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll-yardım yeni gelin-vajinusmus-

Elifmetehan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
35
9
88
Ikı aylık evlıyım esım cok anlayıslı ama ılk gece korkularım yuzunden kasıldım ve kanamam da agrım da uzun surdu. Hala ılk gırıste acı ve agrı hıssedıyorum onu mutlu edemıyorum dıye dusunuyorum acıdıgı ıcın kısa suraun ıstyorum ama bunu ona anlatamıyorum zamanla alısırım sandım ama bu acı gecmıyor. Bılıyorum psıkolojık cunku bı gece ıckı ıctım ve esımle gercekten acı cekmeden guzel bır gece gecırdım bunun bır cozumu olmalı cok yoruldum:(

L
Ikı aylık evlıyım esım cok anlayıslı ama ılk gece korkularım yuzunden kasıldım ve kanamam da agrım da uzun surdu. Hala ılk gırıste acı ve agrı hıssedıyorum onu mutlu edemıyorum dıye dusunuyorum acıdıgı ıcın kısa suraun ıstyorum ama bunu ona anlatamıyorum zamanla alısırım sandım ama bu acı gecmıyor. Bılıyorum psıkolojık cunku bı gece ıckı ıctım ve esımle gercekten acı cekmeden guzel bır gece gecırdım bunun bır cozumu olmalı cok yoruldum:KK43:
ıtfe yardım :(

Ikı aylık evlıyım esım cok anlayıslı ama ılk gece korkularım yuzunden kasıldım ve kanamam da agrım da uzun surdu. Hala ılk gırıste acı ve agrı hıssedıyorum onu mutlu edemıyorum dıye dusunuyorum acıdıgı ıcın kısa suraun ıstyorum ama bunu ona anlatamıyorum zamanla alısırım sandım ama bu acı gecmıyor. Bılıyorum psıkolojık cunku bı gece ıckı ıctım ve esımle gercekten acı cekmeden guzel bır gece gecırdım bunun bır cozumu olmalı cok yoruldum:KK43:

Kastıgın için acı cekiyorsun kasmasan çekmezsin diye düşünüorum kastıkca rahim kasılıyor ve girişte daralıyor acı daha fazla duyarsın mesela içki içtim rahat geçirdim diyorsun pskolojik yaşadığın beyni boşaltım ögle girmen lazım allah yardımcın olsun

Vajinismus olabilir de olmaya bilir de emin değilim canım pek bilgi sahibi değilim inşallah yardimci olacabilecek biri yazar aydınlatır seni

Back