Mutfak Dekorasyonu Acillll tost makinası yardım

melita09

hedef 68 inşallah güncel: 69.25
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1.100
2.014
133
Birkaç güne kadar tost makinası alacam iki ürün arasında kaldım. Yardımcı olun. Biri [sıze=3]korkmaz a329-06 [/sıze]

plakaları seramik ve döküm müş sağlıklı olduğunu düşünürken bir internet sitesinde ptfe maddesiyle kaplı olduğunu okudum ptfe teflon malzemesi ve teflon ürünleri kesinlikle sağlıklı değil kanser yapıcı madde yayıyor. Tek isteğim sağlıklı olanı almak.

Ikincisi king p 625 buda seramik kaplama ama döküm değil ... Ikisi arasında kaldım pfte ve pfoa maddeleri zararlı maddelermiş. King in kutusu üzerinde kanser yapıcı madde içermez pfte ve pfoa maddeleri içermez yazıyordu. Yardım lütfen. Kısa zaman sonra alacam. Ufak çocuğum var....

ben tefal aldım kanser yapıcı madde ıcermıyor hemde temızlıgı cok kolay tavsıye ederım :)

bizim evde de tefal tost makinası var çeyizime de tefal almayı düşünüyorum mobilyalardan sıra gelmedi malesef.hem yıkama kolaylığı var ızgarasını bulaşık makinesinde yıkayabilme durumu da güzel hem de tefal yani kalite.

ben philips aldım çooook memnunum gerçekten. kullanışlı. şu an alacak olsaydım korkmazın seramiklisi var onu alırdım ama...

Kesinlikle kormaz al annem ve gelinimiz aldı çok memnunlar sanada tavsiye ederim

Hazır konu varken yenisini açmayıp burdan sorayım. Tost makinesi kuşlanan arkadaşlar güncel marka model önerisi verebilir misiniz. Ağır olsun tostu güzel ezsin istiyorum. Döküm olanalr aslında istediğim gibi ağırlar ancak onların da temizleme sıkıntısı var. Kullanıp temizlemede sıkıntı yaşamayan var mı

Bende Karaca’nın küçük ev aletlerini çok beğeniyorum ama bende karar veremedim bi türlü

Karaca kullanan arasaslerimda var memnunlar yani
Genelde arzum güzel çıkmıyor ama

Birinin işine yarar bu bilgi diye yazıyorum. Tost makinesi aldım ve kullanıyorum. Dökümix marka tamamen döküm kaplama içermeyen bir makine. Full Döküm olsun sağlıklı olsun diye tercih ettim. Bu yönü ile kesinlikle güvenilir. Bazı sıkıntıları ise anlatayım sizler de ona göre tercih edin. Döküm olduğu için oldukça ağır. Ancak dik durabiliyor saklama açısından bende sıkıntı oluşturmadı. Yine döküm oldupu için plakaları çıkmıyor. Suda yılama yapamıyorsunuz. Tel fırça ve bezle temizlenebiliyoe. Başlarda içime sinmedi ama ateşten dolayı mikrıp barındırmayacağını düşğndüm. Sucuk vs pişirmeme rağmen bekleyince koku yapmadı. Köpüklü sünger ve bezle temizleyebiliyorum. Bunlar olumsuz yönleri. Olumlu olaraksa tostu çok iyi eziyor. Aynı dışarda yediklerimis gibi. Ateşi çok yüksek olduğu için çok iyi pişiriyor. Ha bir de tablaları tam açılıp ızgara konumuna gelemiyor. Sadece tek bir tarafta ızgara yapabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…