Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaACİLLLL! SAÇLARIM MAVİ OLDU :(
Burda gördüğüm bi küllü kumral formülünü uyguladım, şu içinde mavi boya olan, dipleri evet küllü kumral oldu okkk ama uclardaki sarılarım bildiğiniz mavi oldu (( nasıl kurtulabilirim yardımcı olurmusunuz (
Burda gördüğüm bi küllü kumral formülünü uyguladım, şu içinde mavi boya olan, dipleri evet küllü kumral oldu okkk ama uclardaki sarılarım bildiğiniz mavi oldu (( nasıl kurtulabilirim yardımcı olurmusunuz (
inanın 12 hafta katlanamazdım o saça dayanılcak gibi diildi... kuaföre gittim o kurtardı, boya siliciyle uçları sildi sarılarım geri geldi, mavi boya gitti tamamen, olurda başına gelen olursa loreal effesor yada b4 colour boya siliciyle silsin saçını başka renge boyamak işe yaramıyor cünkü...
Saçlarınız hangi renkti platin miydi? Dediğiniz formül açık küllü sarı, gümüş ve mavi boya olandı sanırım. Ama bence o formülü yazan kişinin saçları orta kahve tonlarındaydı. Platin ve açık sarı tonalrında biri için 8.1-7.1 gibi küllü tonlar yeterli oluyor zaten küllü yapmaya.