• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll oğlumun bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek isityorum

melita09

hedef 68 inşallah güncel: 69.25
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1.100
2.014
133
dün doktora gittim oğlum ciğerden öksürüyordu .....bronşit olmuş 4,5 yaşında ve sabahları herkes gibi bağışıklığını kuvvetlendirecek hiç bir şey vermiyorum. canım oğlum bu sene kaç kez hastalandı emzirdiğim ve çalışmadığım dönemlerde o kadar hasta olmazdı çalışıyorum ilgilenemiyorum. tecrübeli annelerden öneriler bekliyorum bazısı bala çörek otu eziyo. bazısı bala zencefil katıyo bazısı dut,üzüm keçi boynuzu kara dut pekmezi içiriyo. yardımcı olursanız sevinirim.

Valla benim bir arkadaşım aktarcıda bir karışım yaptırdı çocuk zıpkın gibi. içinde birsürü şey var....

Tabii hatta çocuk ona bilgecan Dede'nin iksiri deyip içiyor problem çıkarmıyor ;) dur ben öğrenip hemen yazayım size.

Benm oksuruk icn cok etkili bi karisimim var.bir kac sogani ve bi iki dis sarimsagi rondodan iyice gecirp suyunu suzun icine limon suyu ve bolca bal koyun.tadi hic te kotu olmuyo cok iyi geliyor onu icirn.ayrica bagsklk sistemi icin bolca yogurt yedrin.ari sutu bal polen karisimi da yedireblirsnz.eczaneden alacagnz vitamnli balik yagi da ise yarayacaktr...

Back