canım hamilelikte kahverengi akıntı kan vs normal değildir yarın hemen doktora git düşük belirtisi olabilir Allah korusun... Geçmiş olsun Allah bebeklerimizi bize bağışlasın aminnn
aradım şimdi yarından itibaren progestan 100 mg günde 3 defa kullanmamı söyledi 15 gün sonra kalp sesini duyacağı için muayeneye gerek yok dedi ama ben kararsız kaldım başka bir doktora da mı görünsem?
yerleşme kanaması olabilir.aynı durum benimde başıma gelmişti.telaşlanmıştım.anneme sordum.annemde bana hamileyken başına gelmiş.
bebek rahime yerleşirken kahverengi akıntı olabiliyormuş.doktorunu arayıp sorarsan için daha rahat eder yine de.
teşekkür ederim kızlar umarım düşük falan değildir dediğin gibi yerleşme kanamasıdır doktorum muayeneye gerek yok dedi 2 kasımda zaten kalp sesini dinlemek için randevu vermişti o zaman bakarız dedi yarın başka bi doktora da gitsem mi bilemedim.inşallah bebeklerimizi sağ salim sağlıklı alırız kucaklarımıza AMİNNN...
benim de başıma gelmişti, bi kaç gün sürmüştü. ben de progestan kullandım günde 1 olması lazım. umarım kötü bişey değildir. benim sonradan tiroidim yüksek çıkmıştı testlerde, onu öğrenince ondan da olabilir demişti doktorum. neden olduğunu tam olarak bilemedik yani
Korkmayın!
Kahverengi akıntıyı dr.lar ciddiye almıyor zaten fazla.
Benim de başıma gelmişti,telaşla dr.u aramıştım,telaş yapma ama eğer kırmızı gelmeye başlarsa progestanı günlük doz olarak 1 tane yerine 2 tane iç demişti ve gel demişti.
Notrogestanı dr.unuzun yönlendirmesine göre için,herkesin hormon düzeyi aynı değil çünkü.
Dr. benim hormon değerlerime göre günde 1 tane almamı uygun görmüştü,herkeste bu değişebilir!
Burada progestan dozları yazılıyor ancak bunu kendinizinkiyle kıyaslamayın sakın!
korkma stres yapma bende 6 haftalık hamileyim benim iki haftadır kahverengi akıntım var progestan kullanıyorum bende.bende ilk gördüğümde panik olmuştum hatta burdada bir topic açmıştım arkadaşlara sormak için.iki haftadır işe de gitmiyorum evdeyim dinleniyorum ilacımı içiyorum.bugün doktordan geldim bebeğimin kalp atışını da duydum sorun yok ama dinlenmeye devam.sende öyle yap doktorunu dinle ilacını iç ama dinlen.
Bende su anda 5+0 haftalik hamileyim canim.. Ve progestan kullaniyorum 3 kere gunde.. Daha once bir kere dusuk yapmistim ama bu hapi hic kullanmamistim.. Ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldim,3 ay boyunca surekli progestan kullandim,cok faydasini gordum ve simdi 3 yasinda dunyalar guzeli bir kizim var :) 2.cocuguma hamileyim simdi.. Progestan kanamalari onluyor ama en iyisi doktora gorunmen bence.. Insallah sag salim kucagimiza aliriz hepimiz..:)