• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll kızlarrr erken belirtiler .. help me

direnbayan

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
296
190
323
kızlar merhaba ! kasımın 28 inde adetimin bittiği gün eşimle ilişkiye girdik geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk.eşim dikkatsizlik yapmış olabilir.yumurtlama günümde adetim bittikten 5 gün sonra oluyormuş.hamile kalmak istemiyorum şuan öğrenciyim zaten.bel ağrılarım ve arada karnımda bi sancı oluyor.yumurtlama gününe 5 gün kala spermler içerde kalıp döllenebilir mi?

bence sen kendini şartlamış gibisin içinde ufacık bir acaba geçse tamamdır yalancı gebelik belirtileri başlar...hem hamile kalmak bu kadar da kolay değildir rahat ol,kendine günlerini zehir etme...

bence sen kendini şartlamış gibisin içinde ufacık bir acaba geçse tamamdır yalancı gebelik belirtileri başlar...hem hamile kalmak bu kadar da kolay değildir rahat ol,kendine günlerini zehir etme...

Ay tatlım sagol şartlanma yok korkuyorum insan bilmedigi herşeydn korkuyor.kürtaj olmak istemyrum zaten ögrencym.daha önce adetliyken kalmştm da.artık korkar oldum.ama içimi rahatlattn.

Ay tatlım sagol şartlanma yok korkuyorum insan bilmedigi herşeydn korkuyor.kürtaj olmak istemyrum zaten ögrencym.daha önce adetliyken kalmştm da.artık korkar oldum.ama içimi rahatlattn.
Senin icin rahatladi da simdi de ben korktum kendimden :)

Back