Canim cok gecmis,olsun sordugun konu kisi ve dr a gore degisebikir inşallah ya agrin gecer yada cektirince bisi olmaz,,annemi ornek vereyim kucuk kardesime hamikeken dis cektirdi,,dr a bilmediginden basta hamile oldugunu solemedi,,dr ise daha sonra ogrendiginde bu cocuk düşer haberin olsun demis,,maşallah kardesim aslan gbi 13 yasindaHerkeze selamlar
Cokk canım yaniyor ve ikilemdeyim 3 gecedir ne uyuyor,ne yiyebiliyorum ,disim felaket zonkluyor damak larim sisti, sabahi sabah ettim p.tesi sn leri saydim sabah 8 de dr,a gittik esimle,
20 lik dis apse yapmis antibiyotik verdi,augmenten 1 g lık ...c.tesi cekelim dedi BEN 28 HAFTALIK HAMİLE YİM kadin doğum dr,um izin veriyor
Bugun 3.gun ama agrim gecmedi henuz
Ben cokkkkkkkkkkkk korkuyorumm,ne yapicami bilmiyorumpanik atagim var
Ben hic dis cektirmedim bu yasima kadar,
simdi bu durumda birde en arkadaki sag üst köşedeki dis
ilk dis cekimim olucak bide hep korkup erteledim,simdi çürümüş o dis
Sizce basabilirmiyim...?
Kolay olurmu..?
Yarida birakirmiyim...?
Bebegim zarar görurmu..?
20 lik diş,Cektiren varmi hamileyken ...?
Canim cok gecmis,olsun sordugun konu kisi ve dr a gore degisebikir inşallah ya agrin gecer yada cektirince bisi olmaz,,annemi ornek vereyim kucuk kardesime hamikeken dis cektirdi,,dr a bilmediginden basta hamile oldugunu solemedi,,dr ise daha sonra ogrendiginde bu cocuk düşer haberin olsun demis,,maşallah kardesim aslan gbi 13 yasinda
Ben cektirmedim de yakin bir arkadasim çektirdi. Çapaya yollamisti discisi. Gecmis olsun
Doktorunuz izin vermis cektirin ustteki disler kolay cekiliyor zaten.
baska çözüm yok muhamileyken tehileki benim bilidiğim
Evet ben cektırfım diş bısey olmadı
Alt yirmilik mi ust yirmilik mi
Canım ilk üç ayda sıkıntı olabilir diye önermiyorlar ama sonrasında bu işlemler yapılabiliyor artık.
diş çektirmek sandığın gibi zor bir şey değil, zaten uyuşuk olacak yani acısını duymayacaksın. geriye kalıyor psikolojini hazırlamak ki bu da senin elinde. olup bitecek diye düşün ve sen stres yaparsan bebeğin de stres olur ki eminim bir anne olarak bebiş her şeyden önemlidir
bak gör, diş çekildikten sonra bu muydu diyeceksin.
Hamile değilim ama çektirdim
Çekerken sıkıntı yoktu
Ama sonrasında artık ne kadar kastiysam her yerim ağrıyordu
Hamileyken hormanlardan dolayi 20lik dis hep agri yapiyo bekle bence dogumdan sonra cektir. Benim de 20lik disim sismisti 1 haftada cektim agrisini ama cektirmedim hamileykn