acillll....emzırırken antıbıyotık kullanımı.....

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
diş agrısıyla hastaneye gıttım ve dısım cok kotu olmus cekılmesı gerekıyormus cekılmeden önce antıbıyotık ve agrı kesıcı verdı doktor emzıryorum bebegım var dıye en az sute gecenı verdım hafıf dedı.....prospektusunde okudum emzıren anneler ıcın sute gecer bebekte mıde rahatsılıkları yaratabılır dıyor...ben neyapcam sımdı???????????
ıcmem de gerekır antıbıyotıgı ama ya bebegıme bısey olırsa daha bır bucuk aylık......
aranızda boyle emzırme donemınde antıbıyotık kullanmak zorunda kalan oldu mu?ne yapmam gerek bana yardım edın kızlar......hanı mama takvıyesı yapıyorum ama bır hafta emzırmeden duramam goguslerım patlar ama sık emzırmesem mamayla devam etsem gunde ıkı kere falan emzırmeyle yınede bebegım zarar gorurmu acaba?neyapcam kafam cok karısık yardımlarınızı fıkırlerınızı beklıyorum

bende emzirirken antibiyotik kullanmıştım birkaç taneden birşey olacağını sanmam. zaten ne kadarı süte gececekki? ama antibiyotik kullanman seni mikroplara karşı korumak için diş çekiminde çürükteki mikroplar kalbe yerleşebiliyormuş çünkü o yüzden sakın ihmal etme!

tamam tesekkur ederım....

ben de hasta oldugumda kullanmıstım. doktoruna danıstysan ve o da uygun gorduyse sorun olacagını sanmıyorum canım. emzırdıgını mutlaka soyle ılac alırken.

grip olduğum zaman kullanmıştım zaten drlar ona göre ilaç yazıyor bile bile zararlı olucaksa niye versinlerki

ben kullandım. adını yazmak ne kadar doğru ilacın bilmiyorum
bir ilaç var bunun için

Arkadaşlar 47 günlük bebeğim var.İdrarında mikrop çıktı.Bunun için Suprax adlı şurubu kullanıyoruz.Tedbi
r amaçlı bende tahlil yaptırdım bende de enfeksiyon çıktı.Doktor bana Monurol Şase ve İnfex adlı 200 mg antibiyotiği verdi.Sabah Akşam kullanıyorum.Monurolu hamileliktede kullanmıştım onda sıkıntı yok.Fakat infexi kullandığımdan beri benim ve bebeğimin idrarı kokmaya başladı.Çok tedirginim.İlacı bırakmayıdüşünüyorum.Aranızda bu ilacıemzirirken kullanan varmı?

Bende kullanmaya yeni başladım emzir ondan sonra ilacı kullan dedi doktorum kullandıktan 3 saat sonra ilk sütünü sağ dök icirme dedi daha sonra emzir dedi daha kullanmaya yeni başladım sonucu yazarım arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…