acillll ELLA ertesi gun hapi !

cansu48cansu48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
5
0
1
33
oncelikle merhaba; hemen konuya gecmek istiyorum reglime 20 gun varken (gebelik olasiligim orta seviyeyi gosterirken) nisanlimla birlikte olduk ve icime bosaldi. iliskiden sonra tam 10. saatte ella ictim. suan reglime 4 gun var ve sol kasigim agri da degil sancida degil aslinda kucuk kucuk kasiliyo acaba bu hamilelik belirtisimi yoksa adet gunume 4 gun oldugu icin regl belirtisimi acil yardiminizi bekliyorum bu arada iliskiden sonra 9. gun bugun

Yav tamam birlikte oldunuz da niye içine boşaldı hey allahım ya ...ella adamı tepetaklak ediyor resmen ....
onun etkileri olabilir adetin belirtsi olabilir son secenek hamilelik olabilir hiç belli olmaz.

Her içine boşaldıgında ella içemezsin zamanı gelince sana ağır şekilde dönebilir, korunmalısınız

ama hamilelik olasiligim nedir ya cildircam. bir de eger regl mi normal tarihinde normal sekilde olursam yine de hamilelik olasiligim var midir ?

merhaba tekrar:))
bugun reglimin ilk gunu. normal zamaninda, normalden biraz daha sancili adet kanamam var. cok sukur ki gebelik suphem ortadan kalktii cok mutluyum:)) ella bende hicbir yan etki yapmadi regl gecikmeside yasamadim ella bende %100 calisti :) ne kadar erken alinirsa o kadar etkili ben ilk 10 saatte aldim. ama bu koeku bana yetti yemin ettim birdaha nikahsiz iliski aslaa .

Düğün gününe özel olan bir anı hiç düşünmeden sizi yatağa atan adamlarla bence evlilik düşünmeyin hele ki bir de hamile kalma riskine sokmuş çok düşüncesizce Allah yardımcınız olsun ileride benim düşüncem bu yönde saygı duyan olur duymayan olur herkes kendi bilir tabiki

Canim ilac cok etkili. Gebe kalmazsin ama adetin gecikicek buyuk ihtimal. Hem ilacin etkisi hem acaba hamileyim stresi cok buyuk ihtimal gec adet olmana sebep olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…