Gebeliğe Hazırlık Acillll cevap

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr hamilelikte antidepresan kullanan varmı acaba
Canım bende önceden kullanıyordum çok zayıftım ne kullandıysam kilo alamadım antidepresan sayesinde baya kilo aldım 4 yıl gibi kullandım evlendim hemen bebek düşündük hem kadın doğuma hemde psikiyatre göründüm assssla tasvip etmiyoruz dediler hele de psikiyatr ilk 3 ay bebeğin en önemli organları gelişiyor dedi asla kullanmak yok dedi. Bende arastırdım bebek otizm bile olabiliyot

Ya çok teşekkür ederim

Kızlarrrr hamilelikte antidepresan kullanan varmı acaba
Ben de çok kötüyüm okb hastasıydım hamile olduğumu öğrenince kestim şuan 27 haftalığım berbat durumdayım ilaç kullanmam gerekiyor ama doktor yazmıyor olmaz diyor napıcam bilmiyorum cvp verirmisiniz

Evet berbat bi durum gerçekten doktor bebeğe büyük zararlar verceği için benimde ilacımı kesti napalım bebeğimizden değerli değil hiçbir şey bu yüzden sabretmemiz lazımmm

Ben de çok kötüyüm okb hastasıydım hamile olduğumu öğrenince kestim şuan 27 haftalığım berbat durumdayım ilaç kullanmam gerekiyor ama doktor yazmıyor olmaz diyor napıcam bilmiyorum cvp verirmisiniz
Merhabalar bende anksiyete için lustral kullanıyordum gebeliği öğrendim kestim birden kestiğim için yan etki gösteriyor sanırım aniden başım dönüyor elektrik çarpması gibi normalmidir bebeklerimiz ve biz allaha emanetiz inşallah bu kötü günlerimiz geçecek

Arkadaşlar, eğer ki gerçekten ilaca ihtiyacınız varsa kullanmanız gerekir. Ben ilacımı kesmedim, doktorum da kesmemi istemedi. İlaç kullanmadığım zamanki halimin de ciddi zararlar vereceğini söyledi. Sadece miligramını düşürdük biraz daha. Antipdepresan kullananın bebeğinde sorun olur diye bir şey yoktur. Sadece ihtimal vardır. Ama kötü ihtimaller hiç ilaç kullanmaya gebelerde bile her zaman vardır. Gerekirse başka bir doktorla görüşün derim. Benden daha yüksek miligram kullanıp sağlıklı bebek doğuranlar da var. Örneğin başka bir doktor "antidepresan kesmezsen bebekte hiperaktif ya da otizmli olabilir" demişti. Hiç ilaç kullanmayan tanıdığımızın bebeği ne yazık ki yaşı ilerleyince otizmli olduğu anlaşıldı. Yani demek istediğim her gebelikte risk var. Bebek sağlığı kadar anne sağlığı da önemli. İyi olalım ki bebeklerimize ve evimize de iyi bakabilelim. Herkese şifalar diliyorum.

Merhaba hangi ilacı kullanırken hamile kaldınız?Ben de sulinex 150 mg kullanıyorum iki kere bırakmaya çalıştım ama bırakamıyorum doktorlarda ömür boyu kullanacaksın diyor bebek istiyorum ilaç da değiştiriyorlar çok çaresizim

ay bende sulinex muadili efexor 75mg kullaniyorum canim bende gebe kalmak istiyorum sigarayida birakamiyorum napcam bilmiyorum ilaci birakirsam ayni olurum diye korkuyorum bende bide hem ilac hem sigara cocuk saglikli olmaz diyede dusunuyorum normalken suan depresyona gircem yani

Merhaba ben doktor kontrolünde lustral e geçtim ama bir sulinex gibi değil farkındayım dayaaya çalışıyorum hemende hamile kalmayacak gibiyim hayırlısı inşallah eğer gebe kalırsam ilacı kesip deniyevegiz ,yoksa tekrar ilaca başlarız korkma senin içtiğim ilacı bile verdim bebekte annede saglikliydi ,dedi doktor. Yani bu konuşma bile rahatlattı beni daha sakinim başta ben sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi artık

Siz ne kullanıyorsunuz ilaç? Hâlâ devam ediyor musunuz?

Allah kolaylik verdin canim ben birde sigarayi birakmaya calisiyorum iyice psikolojim bozulcak diye korkmuyorum degil azalttim sigarayi ama birakmak da korkutuyor ay napcam bilmiyorum valla Allah hepimize kolayliklar versin inş

Allah kolaylik verdin canim ben birde sigarayi birakmaya calisiyorum iyice psikolojim bozulcak diye korkmuyorum degil azalttim sigarayi ama birakmak da korkutuyor ay napcam bilmiyorum valla Allah hepimize kolayliklar versin inş
Amin inşallah tez vakitte bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…