hamılelık ıhtımalın var mıydı pekı?Arkadaşlar adetim 10 gün gecikti sonra adet oldum çok fazla kanamam ve çok fazla pıhtı gelmekte ilk defa böyle bsy basima geliyor ve sırtım karnım çok fazla ağrıyor hastaneye gidemiyorum caneze var ne yapacağımı bilemedim
Canım test yaptım da bozuktu sanırım test atabilirim istersenhamılelık ıhtımalın var mıydı pekı?
Bende bilmiyorum çok ağrım var ve kanamamda fazlasıyla var çok sık idrara cikiyorum bı anlam veremedimDüşük olmuş olabilir. Emin degilim tabiki basit mantik kurdum sadece
5 gün gecikme sonrası canimgec gelen adet boyle pıhtı yapar da . adet agrısında karın bel normal ama sırt agrısından dolayı ben dedım hamıle olabılırmısın acaba dıye. kımyasal gecırmıs olma olaıslıgın da var tabı. testte dagılma olmus onu anlayamadım var yada yok bısey dıyemem . 10 gun gecıkme sonrasında mı yapmıstın bu testı?
İns öyledir yaBende geç regl olduğum zaman kanama fazla olup pıhtı da olurdu. Belkide geç adet olmanızla alakalıdır
ınsallah kımyasal degıldır de gecıkmedendır:) eger kanama boyle devam ederse bı doktora gıt sen aksatma. bız ıyısını dusunelım.5 gün gecikme sonrası canim
İnşallah canım 3. Günüm bugunınsallah kımyasal degıldır de gecıkmedendır:) eger kanama boyle devam ederse bı doktora gıt sen aksatma. bız ıyısını dusunelım.
Teşekkür ederim cevapladiginiz için umarım öyledir korkuyordumHamile değilmişsin canım muhtemelen yumurtlaman geç oldu ve dolayısıyla adet gecikmesi yaşadım sandın . Bunlar mevsimsel oluyor ağrı pıhtıda aynı şekilde her zamankinden daha geç geldiği için olmuş .
Kimyasal olma ihtimali olmamış bile çünkü test negatif çıkmış zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?