• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acillll bakarmisiniz

Hilal15

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
1.623
1.569
83
Arkadaşlar adetim 10 gün gecikti sonra adet oldum çok fazla kanamam ve çok fazla pıhtı gelmekte ilk defa böyle bsy basima geliyor ve sırtım karnım çok fazla ağrıyor hastaneye gidemiyorum caneze var ne yapacağımı bilemedim

Arkadaşlar adetim 10 gün gecikti sonra adet oldum çok fazla kanamam ve çok fazla pıhtı gelmekte ilk defa böyle bsy basima geliyor ve sırtım karnım çok fazla ağrıyor hastaneye gidemiyorum caneze var ne yapacağımı bilemedim
hamılelık ıhtımalın var mıydı pekı?

IMG_20200710_112656.webp

Tecrubeli olanlar daha iyi yorum yazarlar illaki. ama düşükse zaten kanamayla evde atlatanlar da oluyor

Bende geç regl olduğum zaman kanama fazla olup pıhtı da olurdu. Belkide geç adet olmanızla alakalıdır

gec gelen adet boyle pıhtı yapar da . adet agrısında karın bel normal ama sırt agrısından dolayı ben dedım hamıle olabılırmısın acaba dıye. kımyasal gecırmıs olma olaıslıgın da var tabı. testte dagılma olmus onu anlayamadım var yada yok bısey dıyemem . 10 gun gecıkme sonrasında mı yapmıstın bu testı?

gec gelen adet boyle pıhtı yapar da . adet agrısında karın bel normal ama sırt agrısından dolayı ben dedım hamıle olabılırmısın acaba dıye. kımyasal gecırmıs olma olaıslıgın da var tabı. testte dagılma olmus onu anlayamadım var yada yok bısey dıyemem . 10 gun gecıkme sonrasında mı yapmıstın bu testı?
5 gün gecikme sonrası canim

Adetınız bekledıgı gecıktıgı ıcın o sekıl kanda pıhtılasma oluyor.testınızde gebelık olmasıdını gosterıyor.zaten .rahım duvaeındakı kalıntılar atılıyor.sıdsetlı adet olmanız o yuzden

Hamile değilmişsin canım muhtemelen yumurtlaman geç oldu ve dolayısıyla adet gecikmesi yaşadım sandın . Bunlar mevsimsel oluyor ağrı pıhtıda aynı şekilde her zamankinden daha geç geldiği için olmuş .
Kimyasal olma ihtimali olmamış bile çünkü test negatif çıkmış zaten .

Hamile değilmişsin canım muhtemelen yumurtlaman geç oldu ve dolayısıyla adet gecikmesi yaşadım sandın . Bunlar mevsimsel oluyor ağrı pıhtıda aynı şekilde her zamankinden daha geç geldiği için olmuş .
Kimyasal olma ihtimali olmamış bile çünkü test negatif çıkmış zaten .
Teşekkür ederim cevapladiginiz için umarım öyledir korkuyordum

Back