Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum 5 gün önce kaset test yaptım negatif çıktıHamile ola bilirmisin?
Adetin bir hafta geçerse kan tahlili yaptır benceKızlar reglimin 2.günü fakat hala regl olmadım hafif çok hafif turuncu gibi açık renkte bir leke geldi sizce sebebi nedir ?
Adet günün gecmismi?Bilmiyorum 5 gün önce kaset test yaptım negatif çıktı
Evet 2. Gün normalde bugün ama olmadimHamile ola bilirmisin
Adet günün gecmismi?
Keşke geçse gebe kalmayı çok istiyorumAdetin bir hafta geçerse kan tahlili yaptır bence
Beş gün önce çıkmaya bilirdi yine test yap çıkarBilmiyorum 5 gün önce kaset test yaptım negatif çıktı
Herhangi bir belirti lekelenme var mıBenimde 2 gün gecikti bende beklemedeyim testte yapmadım korkuyorum..
Leke yok ama beyaz cok hafif akıntı 4 gündürde hafif sızlama karın bölgesnde kasıklarda böyle adet olcakms gibi. Dün ve bugün daha cok oldu sızı kac kere tuvalete gittim bu sefer regl oldum diye ama gelen giden yokHerhangi bir belirti lekelenme var mı
Bende aynı durumdayım valla çok ağrım yok ara ara giriyo sadece turuncu bir leke geldi minnacık o kadar bilmiyorum gebe kalmayı çok istiyorumLeke yok ama beyaz cok hafif akıntı 4 gündürde hafif sızlama karın bölgesnde kasıklarda böyle adet olcakms gibi. Dün ve bugün daha cok oldu sızı kac kere tuvalete gittim bu sefer regl oldum diye ama gelen giden yok
Bende öyle inşaAllah gebeyizdir sağlıcakla kucağımıza alırız mutlu mesut eksilmeden yaşam süreriz amin Test yapacak mısınBende aynı durumdayım valla çok ağrım yok ara ara giriyo sadece turuncu bir leke geldi minnacık o kadar bilmiyorum gebe kalmayı çok istiyorum
Olur ıns sıkma tatlı caniniKeşke geçse gebe kalmayı çok istiyorum
Yok hayır bir kaç gün daha beklerimBende öyle inşaAllah gebeyizdir sağlıcakla kucağımıza alırız mutlu mesut eksilmeden yaşam süreriz amin Test yapacak mısın
Hamileyizdir umarım sağlıcaklaYok hayır bir kaç gün daha beklerim
Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım bugünde bittiBeş gün önce çıkmaya bilirdi yine test yap çıkar