N Nursen40 Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 95 45 25 3 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #1 Kızlar 39+2 günlük hamileyim bebek hareket ettikçe sancilaniyorum normal mi böyle bişey yaşayıp doğum yapan var mı ?
Kızlar 39+2 günlük hamileyim bebek hareket ettikçe sancilaniyorum normal mi böyle bişey yaşayıp doğum yapan var mı ?
P Platinus Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2014 2.517 3.724 34 3 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #2 Nursen40 .!.: Kızlar 39+2 günlük hamileyim bebek hareket ettikçe sancilaniyorum normal mi böyle bişey yaşayıp doğum yapan var mı ? Genişletmek için tıkla... Doğumun başlamış olabilir sancini saykac dk bir geliyor diye günün gelmis korkma hemen doğum olmaz zaten doktorunuza gitebilirseniz daha iyi olur
Nursen40 .!.: Kızlar 39+2 günlük hamileyim bebek hareket ettikçe sancilaniyorum normal mi böyle bişey yaşayıp doğum yapan var mı ? Genişletmek için tıkla... Doğumun başlamış olabilir sancini saykac dk bir geliyor diye günün gelmis korkma hemen doğum olmaz zaten doktorunuza gitebilirseniz daha iyi olur
N Nursen40 Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 95 45 25 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #3 Platinus .!.: Doğumun başlamış olabilir sancini saykac dk bir geliyor diye günün gelmis korkma hemen doğum olmaz zaten doktorunuza gitebilirseniz daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Sancım bebek hareket ettikçe oluyor vede canımı yakıyor bebek hareketleri inşallah doğum olur artık bian önce kavusurum yavruma
Platinus .!.: Doğumun başlamış olabilir sancini saykac dk bir geliyor diye günün gelmis korkma hemen doğum olmaz zaten doktorunuza gitebilirseniz daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Sancım bebek hareket ettikçe oluyor vede canımı yakıyor bebek hareketleri inşallah doğum olur artık bian önce kavusurum yavruma
P Platinus Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2014 2.517 3.724 34 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #4 Nursen40 .!.: Kızlar 39+2 günlük hamileyim bebek hareket ettikçe sancilaniyorum normal mi böyle bişey yaşayıp doğum yapan var mı ? Genişletmek için tıkla... Kanama veya su gelirse hiç bekleme hemen gittin doktora saglikcakla alın inşallah kucaginiza
Nursen40 .!.: Kızlar 39+2 günlük hamileyim bebek hareket ettikçe sancilaniyorum normal mi böyle bişey yaşayıp doğum yapan var mı ? Genişletmek için tıkla... Kanama veya su gelirse hiç bekleme hemen gittin doktora saglikcakla alın inşallah kucaginiza
P Platinus Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2014 2.517 3.724 34 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #5 Nursen40 .!.: Sancım bebek hareket ettikçe oluyor vede canımı yakıyor bebek hareketleri inşallah doğum olur artık bian önce kavusurum yavruma Genişletmek için tıkla... Bence gittin siz gününüz gelmiş çünkü
Nursen40 .!.: Sancım bebek hareket ettikçe oluyor vede canımı yakıyor bebek hareketleri inşallah doğum olur artık bian önce kavusurum yavruma Genişletmek için tıkla... Bence gittin siz gününüz gelmiş çünkü
P Platinus Guru Kayıtlı Üye 23 Ocak 2014 2.517 3.724 34 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #6 Nursen40 .!.: Sancım bebek hareket ettikçe oluyor vede canımı yakıyor bebek hareketleri inşallah doğum olur artık bian önce kavusurum yavruma Genişletmek için tıkla... İnşallah bir havazda dogursunuz yavrunuzu doğum olursa yazın lutfen
Nursen40 .!.: Sancım bebek hareket ettikçe oluyor vede canımı yakıyor bebek hareketleri inşallah doğum olur artık bian önce kavusurum yavruma Genişletmek için tıkla... İnşallah bir havazda dogursunuz yavrunuzu doğum olursa yazın lutfen
N Nursen40 Üye Kayıtlı Üye 2 Eylül 2021 95 45 25 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #7 Platinus .!.: Bence gittin siz gününüz gelmiş çünkü Genişletmek için tıkla... Platinus .!.: İnşallah bir havazda dogursunuz yavrunuzu doğum olursa yazın lutfen Genişletmek için tıkla... İnşallah amin teşekkür ederim yazarım tabi
Platinus .!.: Bence gittin siz gününüz gelmiş çünkü Genişletmek için tıkla... Platinus .!.: İnşallah bir havazda dogursunuz yavrunuzu doğum olursa yazın lutfen Genişletmek için tıkla... İnşallah amin teşekkür ederim yazarım tabi
HatueL Kalbini değiştirerek hayatını değiştirebilirsin... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Aralık 2018 1.057 1.753 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Nursen40 #8 Sancılarınız ne kadar sürede bir geliyor ? Eğer düzenli değil ve suyunuz gelmediyse yerinizde olsam ılık suyla bir duş alırım biraz gevşer öyle giderim.
Sancılarınız ne kadar sürede bir geliyor ? Eğer düzenli değil ve suyunuz gelmediyse yerinizde olsam ılık suyla bir duş alırım biraz gevşer öyle giderim.