• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilll!!!!

guzelanne adayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
3
Kuzlar bugun bintest yaptim adetime 4 gun var 2 cizgi cikti ama ikincisi silik pembe ve t ye cok yakin duruyo varmidir sizce

Canm bekle yarn tekrar yap hergun tekrarla, bu gün yapma tekrar varsa yine silik çıkacaktır

Tamam cnm insallah vardir ya 8 aydir bekliyoruz
InşaAllah canım benim ♡ bizde evligimin 8. Ayına kadar bekledik 8. Ayda öğrenmiştim hamile olduğumu:) sende öğrenirsin güzel haberi inşaAllah, burdan haber et merak ettim :)))

InşaAllah canım benim ♡ bizde evligimin 8. Ayına kadar bekledik 8. Ayda öğrenmiştim hamile olduğumu:) sende öğrenirsin güzel haberi inşaAllah, burdan haber et merak ettim :)))
Tamam cnm insallah yarin gidiyorum kan vermeye dayanamiycam daha fazla cikar dimi 3 gun kala oluyo yarin

Tamam cnm insallah yarin gidiyorum kan vermeye dayanamiycam daha fazla cikar dimi 3 gun kala oluyo yarin
Çıkar inşaAllah canım varsa, ama çıkmayada bilir belli olmaz,
Çıkar inşaAllah ♡

Kuzlar bugun bintest yaptim adetime 4 gun var 2 cizgi cikti ama ikincisi silik pembe ve t ye cok yakin duruyo varmidir sizce
Canım, silik çıktığını net görüyorsan hamilesindir. Bende de silik görmüştüm, kanda hamile çıktım. Yarın kan testi yaptır.

Ne yaptın canım yaptrdinmi kan testini?

Back
X