How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

acilll yrdım lutfennnn

breeze_docile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
27
0
36
Isparta
kızlar suan o kadar kotuyum kı yaklasık bır haftadr idararımı yarken canım yanıyor agrı cekırum. azosist kullanıorum bır haftadır. hapı ıcınce bıraz rahatlama oluor ama yınede yanıyor. su iki gundurde acayıp bı kan gelıor iddrarımı yaparken hemde oyle boyle bı kan değill bu sistit mi yoksa baska bırseymı ne olur cevap verin

merhaba bende de geçen ay idrar sırasında aşırı bir ağrı-acı oldu ..bi sabah kalktım ,tuvalette kan da vardı.hemen doktora gittim.idrar yolları iltihabı dedi.antibiyotik ve bi iki ilaç daha verdi doktor,düzenli kullandım,şuan iyiyim çok şükür,umarım seninki de önemsiz bir şeydir...geçmiş olsun:40:

sistit büyük ihtimalle canım geçen hafta bende olmuştum çok geçmiş olsun... idrar yolları için bi ilaç ve antibiyotik kullandım geçtii..Bide çok su iç bu çook önemlii bol bol su iç ben limon suyu ve maydonoz suyuda içmiştim 3 günde falan hafiflemişti baya acı...

dra gidip ilaç kullanmalisin canim
geçmi$ olsun
bahsettigin ilaci dr verdiysede , 1 haftaya ragmen kan geliyorsa yeterli deil ilaç demekki , bi daha git dr a

kızlar cok sagolun bugun gittim dr ye. tahlıl yaptı kanlı ıdrar cıkdı dedıgım gıbı. adam yarın sabahdan gel urolojıye gt dedı. 2 tane ilac verdı... durumum vahim:5:

Back