• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yerleşme kanaması mı?

serminss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2023
42
5
1
Hanımlar merhaba 3 aydır regl olamıyorum geçen hafta dr göründüm rahim duvarım kalın olduğu için (13.55mm) olduğu için kan testi istedi negatif yanlız 10 gün sonra tekrar istedi bugün aşırı kasık ağrım ve renksiz akıntım oldu bolca daha sonra pembe akıntı regl olduğumu düşündüm ama benin hep koyu renk olur.Şuan da pembe şeklinde akıntı var daha önce başına gelen var mı yerleşme diyen oluyor çok korkuyorum :(

Hanımlar merhaba 3 aydır regl olamıyorum geçen hafta dr göründüm rahim duvarım kalın olduğu için (13.55mm) olduğu için kan testi istedi negatif yanlız 10 gün sonra tekrar istedi bugün aşırı kasık ağrım ve renksiz akıntım oldu bolca daha sonra pembe akıntı regl olduğumu düşündüm ama benin hep koyu renk olur.Şuan da pembe şeklinde akıntı var daha önce başına gelen var mı yerleşme diyen oluyor çok korkuyorum :KK43:
Sürekli kan halinde ise acile gitmeni öneririm canım 1.2 damla seklinde ise yerleşme

Back
X