Kız İsteme Acilll yardımmm

flora_sima

paradise!!
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
146
2
68
İstanbul
..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Acil yardm demişsiniz ama aciliyet gerektiren bir durum yok henüz.
Öncelikle aileler bir tanışsınlar görüşsünler, söz nişan sonraki evreler.
Ben 2 yıllık evliyken asker yolu beklemiş biri olarak kesinlikle evlenmeden askere gitsin derim.
Birde ne olursa olsun yardım etmek için bile olsa haftada 3-4 gün erkek arkadaşınızın ailesinin evine gitmenizi doğru bulmuyorum.
Herşey tadında güzeldir.

teşekkür ederim cevabınız için .. Uyarınızı kesinlikle dikkate alıyor olcam

canım çok içli dışlı olamak iyidegil aslında ama insallah senin için hayırlısı olur aranızda olan samımıyet ısler cıddıye bındıgınde senden daha fazlasını beklenmesıne neden oluyor ben 3 yıldır erkek arkadasımla birlikteyım aılesi ile gorusmedim daha oncekı bırlıktelıgımde senın gıbı samımıydım soz kesılecegı gun yırtık kot pantolan ıle ne cıkolata ne cıcek almadan gelmıstı aılem sordugunda ıse annesı kızın bızden cıkmıyoır formalıteye ne gerek var demıstı ınsallah sende aynılarını yasamazsın ama askerlık cok onemlı once askerlıgını yapsın ızne geldıgınızde soz nısan yaparsınız

şuan zaten mesafe koymaya çalışıyorum elimden geldiğince canım ama onlar sürekli bana kızı gibi davranıyorlar hep bizde ol diyorlar bnde elimden geldiğince artık engel olmaya çalışıyorum evet tanışma günü geldiğinde senin yaşadıklarını yaşamamak için engel olmalıyım

bız gelın aldık bızden cıkmayan kız aılesınden gızlı gelıyormus ısteme nısan sozde agzımızdan kacırmayalım dıye renkten renge gırdı bırde cırkeflestı sen zamanını ıyı kullan aman kırmadan ıncıtmeden arana mesafenı koy bırsey ıcın fıkrınımı sordular ben aılemede danısayım sız boyle uygun gordunuz ama onların farklı dusuncesı var mı buyuklerımızı kırmak ıstemıyorum de tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır

ayyy kesinlikle artık öyle davranıcamm hep ailemi katıcamm ortaya bundan sonra .. :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…