F flower29 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 31 4 1 29 Dün 20:05 Konu Sahibi Konu Sahibi flower29 #1 Kızlar merhaba beta hcg si negatif olup bir kaç hün sonra pozitife dönen var mı ??
SulErzkn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 1.376 1.063 53 Dün 20:06 Konu Sahibi Konu Sahibi flower29 #2 Battan kaç gün önce ya da sonra mesela, adet geçmeden yumurtlamadan bikac gün sonraysa çıkmaz adet geçtiyse çıkar
Battan kaç gün önce ya da sonra mesela, adet geçmeden yumurtlamadan bikac gün sonraysa çıkmaz adet geçtiyse çıkar
F flower29 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 31 4 1 29 Dün 20:10 Konu Sahibi Konu Sahibi flower29 #3 SulErzkn .!.: Battan kaç gün önce ya da sonra mesela, adet geçmeden yumurtlamadan bikac gün sonraysa çıkmaz adet geçtiyse çıkar Genişletmek için tıkla... Battan 5 gün önce.
SulErzkn .!.: Battan kaç gün önce ya da sonra mesela, adet geçmeden yumurtlamadan bikac gün sonraysa çıkmaz adet geçtiyse çıkar Genişletmek için tıkla... Battan 5 gün önce.
SulErzkn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 1.376 1.063 53 Dün 20:17 Konu Sahibi Konu Sahibi flower29 #4 Himm belli olmaz ihtimaller zinciri, döllenme olduysa yunurtlamada falan olsa küçük degerlerde de olsa görünür yumurtlamadan sonra olduysa geç döllenmedir görünmeyebilir, battan sonra test yaptirirsan daha doğru bı sonuç alirsin
Himm belli olmaz ihtimaller zinciri, döllenme olduysa yunurtlamada falan olsa küçük degerlerde de olsa görünür yumurtlamadan sonra olduysa geç döllenmedir görünmeyebilir, battan sonra test yaptirirsan daha doğru bı sonuç alirsin
F flower29 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 31 4 1 29 Dün 21:00 Konu Sahibi Konu Sahibi flower29 #5 Aslında 28 aralıkta aşılama yapıldı 26 aralıkta çatlama iğnesi yaptım.ama adet olmadım ve belirtimde yok.ayın 7 sinde kan vermem gerekti beta negatif çıktı.adet olmayınca kafam karıştı doğrusu
Aslında 28 aralıkta aşılama yapıldı 26 aralıkta çatlama iğnesi yaptım.ama adet olmadım ve belirtimde yok.ayın 7 sinde kan vermem gerekti beta negatif çıktı.adet olmayınca kafam karıştı doğrusu
SulErzkn Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 1.376 1.063 53 Dün 21:02 Konu Sahibi Konu Sahibi flower29 #6 Hayırlısı olsun inşallah ya 7si erken bat bikac gün geçince bı tekrarlayın rabbim gönlünüze göre verir inşallah
Hayırlısı olsun inşallah ya 7si erken bat bikac gün geçince bı tekrarlayın rabbim gönlünüze göre verir inşallah
F flower29 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2024 31 4 1 29 Dün 22:06 Konu Sahibi Konu Sahibi flower29 #7 SulErzkn .!.: Hayırlısı olsun inşallah ya 7si erken bat bikac gün geçince bı tekrarlayın rabbim gönlünüze göre verir inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah
SulErzkn .!.: Hayırlısı olsun inşallah ya 7si erken bat bikac gün geçince bı tekrarlayın rabbim gönlünüze göre verir inşallah Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah