Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar adetim 13 gün gecikti test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 28 çıktı değerim 13 gün gecikmeye az değil mi korktum bende ve kasıklarım çok ağrıyor normal mi
2 gün sonra tekrar kan verin yükselme yoksa bir doktora gidersiniz belki kimyasal gebeliktir yükselme varsa 2 günde bir kan vererek takip edin 2500/3000 olunca kese görünür
Merhaba kızlar adetim 13 gün gecikti test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 28 çıktı değerim 13 gün gecikmeye az değil mi korktum bende ve kasıklarım çok ağrıyor normal mi
Adetimin 3 ay gecikmesi üzerine gebe olduğumu öğrenmiştim pcos olduğum için genelde zaten gecikiyordu geç yumurtlama sonucu geç döllenme olmuştu düzenli takip edin