• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardım

allein211

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
141
24
13
25
Merhaba kızlar adetim 13 gün gecikti test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 28 çıktı değerim 13 gün gecikmeye az değil mi korktum bende ve kasıklarım çok ağrıyor normal mi

2 gün sonra tekrar kan verin yükselme yoksa bir doktora gidersiniz belki kimyasal gebeliktir yükselme varsa 2 günde bir kan vererek takip edin 2500/3000 olunca kese görünür

Merhaba kızlar adetim 13 gün gecikti test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 28 çıktı değerim 13 gün gecikmeye az değil mi korktum bende ve kasıklarım çok ağrıyor normal mi
Adetimin 3 ay gecikmesi üzerine gebe olduğumu öğrenmiştim pcos olduğum için genelde zaten gecikiyordu geç yumurtlama sonucu geç döllenme olmuştu düzenli takip edin

2 gün sonra kan testi ile düşüş veya yükseliş varmı takip edin. Ya geç döllenmedir ya da kimyasal gebeliktir.

Back