Acilll yardim

Bebiszelis

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
40
14
32
Merhaba arkadaşlar oğlum 76 günlük ama bir aydır uyku problemi var. Uykuya dalmaya zorlanıyor dalincada hemen geri uyanıyor sallarkende kucakta gezerkende uyusa bile hemen uyanıyor çok resmen gündüz uykusu yok çocuğun gecede zor bela dalıyor. Emiyor bide mama içiyordu iki gündür hiç içmiyor. Başına gelen varmı doktora pazartesi götürcem artık.

Gazı olabilir. Gündüz fazla uyuyor olabilir. Sıcaktan/ soğuktan uyuyamıyor olabilir. Çok kücük kuzum. Oluyor böyle seyler malesef… ben böyle uyku sıkıntısı yasadıktan sonra uyku rutini yapmaya başlamıştım. Uyku saatinden birkaç saat önce ışıkları kısmaya başlamıştım. 8.5 da yıkardım. Masaj yapardım. Doyurur, saat 9 dedi mi aynı yerde aynı saatte yatırırdım. Öyle öyle alıştı. Bir daha da saati geldi mi yıkanmasa da uyurdu. Bende çok faydası olmuştu. Sen de dene istersen

Merhaba arkadaşlar oğlum 76 günlük ama bir aydır uyku problemi var. Uykuya dalmaya zorlanıyor dalincada hemen geri uyanıyor sallarkende kucakta gezerkende uyusa bile hemen uyanıyor çok resmen gündüz uykusu yok çocuğun gecede zor bela dalıyor. Emiyor bide mama içiyordu iki gündür hiç içmiyor. Başına gelen varmı doktora pazartesi götürcem artık.
Gaz problemi vardır bunun için damla kullaniyormusunuz

X