H Hayatin Mucizesi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 90 Emoji Skoru 29 Puanlar 3 Yaş 26 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayatin Mucizesi #1 Arkadaslar regl den 1 gün sorna tutunma kanaması olur mu
merve consume obey die Pro Üye Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 47.436 En iyi cevaplar 2 Emoji Skoru 190.015 Puanlar 598 Yaş 34 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayatin Mucizesi #2 Kanama durunca test yaparsınız pozitifse olabilir demektir.
H Hayatin Mucizesi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 90 Emoji Skoru 29 Puanlar 3 Yaş 26 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayatin Mucizesi #3 Merve .!.: Kanama durunca test yaparsınız pozitifse olabilir demektir. Genişletmek için tıkla... Kanama yok gibi sadece pembe renkli akıntı regl dün bitti ve bilmiyorum kafam çok karıştı
Merve .!.: Kanama durunca test yaparsınız pozitifse olabilir demektir. Genişletmek için tıkla... Kanama yok gibi sadece pembe renkli akıntı regl dün bitti ve bilmiyorum kafam çok karıştı
merve consume obey die Pro Üye Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 47.436 En iyi cevaplar 2 Emoji Skoru 190.015 Puanlar 598 Yaş 34 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayatin Mucizesi #4 Hayatin Mucizesi .!.: Kanama yok gibi sadece pembe renkli akıntı regl dün bitti ve bilmiyorum kafam çok karıştı Genişletmek için tıkla... Tamam test yapın gebeliktense pozitif çıkar.
Hayatin Mucizesi .!.: Kanama yok gibi sadece pembe renkli akıntı regl dün bitti ve bilmiyorum kafam çok karıştı Genişletmek için tıkla... Tamam test yapın gebeliktense pozitif çıkar.
lilay5 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 4.059 Emoji Skoru 7.976 Puanlar 108 25 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayatin Mucizesi #5 Hayatin Mucizesi .!.: Kanama yok gibi sadece pembe renkli akıntı regl dün bitti ve bilmiyorum kafam çok karıştı Genişletmek için tıkla... regl dün bitti derken, regl oldunuz mu normal döngüsünde normal kanama şeklinde
Hayatin Mucizesi .!.: Kanama yok gibi sadece pembe renkli akıntı regl dün bitti ve bilmiyorum kafam çok karıştı Genişletmek için tıkla... regl dün bitti derken, regl oldunuz mu normal döngüsünde normal kanama şeklinde
madameblack Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 708 Emoji Skoru 904 Puanlar 53 Yaş 27 25 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayatin Mucizesi #6 Hayatin Mucizesi .!.: Arkadaslar regl den 1 gün sorna tutunma kanaması olur mu Genişletmek için tıkla... Ben sanmıyorum olacağını reglin bitti sanırsın ama hafif lekelenmeler olur ya son demlerini yaşar seninki bana öyle geldi
Hayatin Mucizesi .!.: Arkadaslar regl den 1 gün sorna tutunma kanaması olur mu Genişletmek için tıkla... Ben sanmıyorum olacağını reglin bitti sanırsın ama hafif lekelenmeler olur ya son demlerini yaşar seninki bana öyle geldi
kizinbiri9 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 6.174 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 5.710 Puanlar 198 25 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayatin Mucizesi #7 Hayatin Mucizesi .!.: Arkadaslar regl den 1 gün sorna tutunma kanaması olur mu Genişletmek için tıkla... Canım yerleşme kanaması regl günü veya öncesi geliyor. Doktorun dediği bu yani öyle regl görmüyorsun az leke geliyor bir iki gün bende görmüştüm. Reglden sonra olan ya dış ya kimyasal yada düşüktür muhtemelen
Hayatin Mucizesi .!.: Arkadaslar regl den 1 gün sorna tutunma kanaması olur mu Genişletmek için tıkla... Canım yerleşme kanaması regl günü veya öncesi geliyor. Doktorun dediği bu yani öyle regl görmüyorsun az leke geliyor bir iki gün bende görmüştüm. Reglden sonra olan ya dış ya kimyasal yada düşüktür muhtemelen