Acilll yardım

Aysee111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
3
0
1
Nişanlımla adetime 1 hafta kala ilişkiye girdik ama sadece bir kez ama boşalmadı adet günüm 2 gün gecikti hamilemiyim aceba

merhaba hamile de olabilirsiniz ama emin olmak için 2-3 daha bekleyip erken gebelik testi yada normal gebelik testi yapabilirsiniz.

Ama sadece bir kez soktu . Dün erken gebelik testi aldım yaptım ama çıkmadı

merhaba hamile de olabilirsiniz ama emin olmak için 2-3 daha bekleyip erken gebelik testi yada normal gebelik testi yapabilirsiniz.
Sadece bir kez içime soktu o kadar . Ve düğünümüze daha çok var aileler duyarsa herşey mahvolur .

yapmayacaktın ozaman , ayrılırsan ne olacak onu hiç düşündün mü , yok düşünsen zaten bir kere sokmasına izin vermezsin

Sadece bir kez içime soktu o kadar . Ve düğünümüze daha çok var aileler duyarsa herşey mahvolur .
Bence biraz daha dikkatli olun. Geri çekilme yönetimi ile de hamile kalan var. Ertesi gün hapıylada.

Madem bu kadar tedirgin olacaksın keşke düğünü bekleseydin

ya arkadaşlar hamilelik belirtileriyle ayni belirtiler yaşıyorum 3 senedir istiyoruz bizde ama bu ay rahim filmi çektirdim acaba aynı ay hamile kalan var mı bide rahim filmimde servikste kontrast madde verilmesini takiben duzensizlik yazıyor o kadar araştırdım birşey bulamadım lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…