• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardım

Aysee111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
3
0
1
Nişanlımla adetime 1 hafta kala ilişkiye girdik ama sadece bir kez ama boşalmadı adet günüm 2 gün gecikti hamilemiyim aceba

merhaba hamile de olabilirsiniz ama emin olmak için 2-3 daha bekleyip erken gebelik testi yada normal gebelik testi yapabilirsiniz.

Ama sadece bir kez soktu . Dün erken gebelik testi aldım yaptım ama çıkmadı

merhaba hamile de olabilirsiniz ama emin olmak için 2-3 daha bekleyip erken gebelik testi yada normal gebelik testi yapabilirsiniz.
Sadece bir kez içime soktu o kadar . Ve düğünümüze daha çok var aileler duyarsa herşey mahvolur .

yapmayacaktın ozaman , ayrılırsan ne olacak onu hiç düşündün mü , yok düşünsen zaten bir kere sokmasına izin vermezsin

Madem bu kadar tedirgin olacaksın keşke düğünü bekleseydin

ya arkadaşlar hamilelik belirtileriyle ayni belirtiler yaşıyorum 3 senedir istiyoruz bizde ama bu ay rahim filmi çektirdim acaba aynı ay hamile kalan var mı bide rahim filmimde servikste kontrast madde verilmesini takiben duzensizlik yazıyor o kadar araştırdım birşey bulamadım lütfen yardım

Back